Staj devamsızlığı nasıl oluyor?

Yqkup

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, staj devamsızlık hakkında aklımda takılan konular var. Bütün iki dönem boyunca eksiksiz gittim sadece bundan 2 hafta önce gitmedim hani e-Okul'a o gunle alakali yok yazilamsidim ogretmenin de haberi var bir de dün ve bugün gitmedim dun notere gitmem gerekiyordu bugün de hastane gittim geldim çok yorgundum. Gece 12 2'e kadar işte oluyorum dinlenmem lazim. E okulda özürsüz 8 gün, sıkıntı çıkar mı arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fabrikaya raporsuz devamsızlık yaptığın zaman fabrika bunu okula bildirir ise yok yazılırsın bildirmezse bir şey olmaz.

Reis ben bundan 2 hafta önce gitmedim yazılmadı e-Okul'a

Fabrika bildirmemiş olabilir fabrikadaki sende sorumlu kişi usta veya mühendis insan kaynaklarına bildirir okul iletişime geçtiğinde insan kaynakları bilgi verir veya koordinatör öğretmenler staj yerlerine geldiklerinde devamsızlığı alırlar usta veya mühendis bildirmedi ise o zaman yok yazılmadın demek bende staj yapıyorum bende de bildirmedikleri zaman oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…