Staj dosyasına yazacak bulamamak

frkn.arda

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bilgisayar programcılığı okuyorum 1. sınıfı bitirdim ve zorunlu yaz stajı için ilçede milli eğitim müdürlüğünü buldum, danışmana sordum kabul etti staja başladım 2. haftadayım ama deftere yazacak bir durum olmuyor defteri nasıl dolduracağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten örnek staj dosyalarına bakıp değiştirip yazacaksın. Zaten hocalarda her gün farklı bir iş yapmadığının farkında. Kısaca prosedür gereği doldurup geçeceksin. Aynı bölümü bitirdim ben de.

Bir güne RAM değiştirdim, diğer güne SSD takviyesi, format attım, güç kaynağı arızası vs. uydurabildiğin kadar uydur.

Diğer konuları bulabildin mi ben de şu an aynı durumdayım da tabii senin birkaç yıl geçmiş üzerinden hatırlıyor musun?

Diğer konuları bulabildin mi ben de şu an aynı durumdayım da tabii senin birkaç yıl geçmiş üzerinden hatırlıyor musun?

Yazacak bir şey yapmadım hiç stajda ama tamamen uydurma bir dosya hazırladım. Bigün format, bigün SSD takviyesi, kasa temizliği falan aklına ne geliyorsa yazdım dosyaya gönderdim, tahminimce dosyanın içeriğine bakmadılar bile, ama bazı okullar staj dosyasını teslim ettikten sonra mülakat yapabiliyor.

Anladım teşekkür ederim. Mülakat yapılacağını dusunmuyorum açıkçası cunku yıl sonu kargo ile göndercegiz tekrar mülakat için çağıracaklarını veya toplantı yapacaklarını dusunmuyorum. Umarım öyle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…