S samtesahni Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Öncelikle herkese merhaba, ben 12. sınıf meslek öğrencisiyim ve mavi klasörüm yoktu ama yine sınava girdim eğer sınavı geçersem yine kalır mıyım?
Öncelikle herkese merhaba, ben 12. sınıf meslek öğrencisiyim ve mavi klasörüm yoktu ama yine sınava girdim eğer sınavı geçersem yine kalır mıyım?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #2 samtesahni dedi: Öncelikle herkese merhaba, ben 12. sınıf meslek öğrencisiyim ve mavi klasörüm yoktu ama yine sınava girdim eğer sınavı geçersem yine kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Çok bir sıkıntı olacağını sanmam. Staj dosyanızı teslim ettiniz mi öğretmeninize?
samtesahni dedi: Öncelikle herkese merhaba, ben 12. sınıf meslek öğrencisiyim ve mavi klasörüm yoktu ama yine sınava girdim eğer sınavı geçersem yine kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Çok bir sıkıntı olacağını sanmam. Staj dosyanızı teslim ettiniz mi öğretmeninize?
S samtesahni Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #3 Adrastos dedi: Çok bir sıkıntı olacağını sanmam. Staj dosyanızı teslim ettiniz mi öğretmeninize? Genişletmek için tıkla... Kipatçık vardı bir tane onu verdim. Adrastos dedi: Çok bir sıkıntı olacağını sanmam. Staj dosyanızı teslim ettiniz mi öğretmeninize? Genişletmek için tıkla... cevap yok jajajajajajajajjaja Son düzenleme: 12 Haziran 2024
Adrastos dedi: Çok bir sıkıntı olacağını sanmam. Staj dosyanızı teslim ettiniz mi öğretmeninize? Genişletmek için tıkla... Kipatçık vardı bir tane onu verdim. Adrastos dedi: Çok bir sıkıntı olacağını sanmam. Staj dosyanızı teslim ettiniz mi öğretmeninize? Genişletmek için tıkla... cevap yok jajajajajajajajjaja