lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.685 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #1 Merhaba fabrikada staj yapıyorum bu staj notu düşük verilirse kalma olayı vs olur mu? Veya düşük verirlerse tekrar mi yapmam gerek?
Merhaba fabrikada staj yapıyorum bu staj notu düşük verilirse kalma olayı vs olur mu? Veya düşük verirlerse tekrar mi yapmam gerek?
FURKANAKİF1665 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #2 kötü birşey yapmadıysan düşük vermezler genelde 90-100 veriyolar bana şahsen öyle yaptılar lusie dedi: Merhaba fabrikada staj yapıyorum bu staj notu düşük verilirse kalma olayı vs olur mu? Veya düşük verirlerse tekrar mi yapmam gerek? Genişletmek için tıkla...
kötü birşey yapmadıysan düşük vermezler genelde 90-100 veriyolar bana şahsen öyle yaptılar lusie dedi: Merhaba fabrikada staj yapıyorum bu staj notu düşük verilirse kalma olayı vs olur mu? Veya düşük verirlerse tekrar mi yapmam gerek? Genişletmek için tıkla...
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.685 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #3 FURKANAKİF1665 dedi: kötü birşey yapmadıysan düşük vermezler genelde 90-100 veriyolar bana şahsen öyle yaptılar Genişletmek için tıkla... Yok kötü birşey yapmadım da 2 gün okula gitmediğim için bazen yıl sonu bırakırız gibi şeyler duyuyodum onun için biraz kafam karışmıştı
FURKANAKİF1665 dedi: kötü birşey yapmadıysan düşük vermezler genelde 90-100 veriyolar bana şahsen öyle yaptılar Genişletmek için tıkla... Yok kötü birşey yapmadım da 2 gün okula gitmediğim için bazen yıl sonu bırakırız gibi şeyler duyuyodum onun için biraz kafam karışmıştı