Staj yeri nasıl bulunabilir?

AnTrZ

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi sosyaller, devlete bağlı uçak bakım lisesi 3.sınıf öğrencisiyim. Seneye, yani 12. sınıfta 9 aylık uçak bakım merkezlerinde staja girmem gerekiyor ancak okul hocaları staj konusunda kendiniz bir yer bulun diyor. Herhangi bir tanıdığım olmadığı için şirketlere giremiyorum. Çoğu şirkete mail attım ancak okulumun bir anlaşması olmadığından dolayı olumsuz cevaplar aldım. Bu konuyla alakalı fikir verebilecek veya yardımcı olabilecek hocalarım varsa bu konunun altında cevaplarınızı bekliyorum. İyi sosyaller :)

Tanıdığınız yoksa lisede staj yeri bulmak çok zor işyerleri umursamıyor hocalarınla konuş onların bildiği yerler vardır hocaların referansıyla girebilirsin bir yer bulamazsan okulda yaparsın stajı(bizim okulda öyle)

Tanıdığınız yoksa lisede staj yeri bulmak çok zor işyerleri umursamıyor hocalarınla konuş onların bildiği yerler vardır hocaların referansıyla girebilirsin bir yer bulamazsan okulda yaparsın stajı(bizim okulda öyle)

Hocalar eğer çok zora kalıp staj yeri bulamazsak mayıs ayında elde kalan kontenjanlarla bir yerlere yerleştiriyor ancak neresi olacağı belli olmuyor bu yüzden siz ayarlayın gibi cümleler duyuyoruz.

Halk eğitimlere gidebilirsin, ben halk eğitimde yaptım stajımı. Muhtemelen erkeksin ve erkekler genelde açık lise bölümünde çalıştırırlar, ancak devlet kurumu olduğu için paranda falan problem çıkmaz.

Hocam bölümüm uçak bakım olduğu için halk eğitim vs. yerlerde stajımı tamamlayamıyorum uçak bakım merkezleri olmak zorunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı