Staj yeri nasıl bulunur?

YAŞIYOR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
r5 5600 | rx 6700xt | 8x2 gb vegeance LPX | b450m dragon | 700w | 2k LG UltraGear 27GR75Q-B | Gamepower Warlock | Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC| Gamepower Ranger
yan: i7 2600 | rx6400 | 4x2 gb hyperx | h61m ds2 | Samsung SyncMaster B2430 | HP ku-0316 | piranha 7635 |
Meslek
Öğrenci
Merhaba, ben 12. sınıfa yeni başladım. Staj yeri bulamıyorum, bilişim bölümündeyim. Ne yapmam gerekiyor?

Hocalar WhatsApp grubunda “Biz bulmak zorunda değiliz.” falan diyor. Yarın İstihdam'a gideceğim, çözüm bulunur mu orada?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilişim ile alakalı tüm iş yerlerine tek tek soracaksınız. Başka yolu yok maalesef. Belki sizi almak istemeyen de olacak. Şansınızı deneyeceksiniz.

Şansınızı deneyeceksiniz.
Pek şans değil hocam, stajyerler köle klasmanında işçiler. Çoğu yer havada kapıyor, birde üzerine biz seni aldık gibisinden tavır takınırlar (yoğunluk olabiliyor).
Merhaba, ben 12. sınıfa yeni başladım. Staj yeri bulamıyorum, bilişim bölümündeyim. Ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlarınıza ve öğretmenlerinize hangi firmaların stajyer aldığını sorabilirsiniz, ardından kendiniz gidip iş yeri ile görüşürsünüz. Ayrıca Vatanbilgisayar'ın kariyer.net üzerinde birden fazla ilanı var, kendi ilinizdekilere bakabilirsiniz. Diğer ilanlara da göz gezdirebilirsiniz.

@MacBethad, stajyer ile uğraşmak istemeyen iş yerleri de olabiliyor. Sormadan bilinemez, sormak lazım.

Hocanın önermesi lazim ya da sınıf arkadaslarina sor onların bulduğu tanıdığı yerler olabilir.

Arkadaşım sayesinde bulmuştum bende bilişimden staj yaptım 1 sene ve az çok biliyorum istanbulda yapacaksan perpayı dolaşmanı öneririm illaki bi yerden bulursun belgeleri olan bir staj yeri teknik servis vs.

Öğrenim hayatındaki en b.ktan mevzulardan birisi üniversitede staj yeri bulamayıp okulu bırakanlar var 😀 Hani gidin bulun biz size bulmak zorunda değiliz demek kadar saçma bir şey olabilir mi ya hiçbir şey bilmeyen bilse de çekinen insanlar var nasıl gidip firmaya staj başvurusunda bulunacak? Şu staj saçmalığı için site kurulması lazım sadece staj için. İl il ilçe ilçe staja öğrenci kabul eden tüm firmalar kayıt olup gösterecek kendini.

Öğrenim hayatındaki en b. Ktan mevzulardan birisi üniversitede staj yeri bulamayıp okulu bırakanlar var 😀 Hani gidin bulun biz size bulmak zorunda değiliz demek kadar saçma bir şey olabilir mi ya hiçbir şey bilmeyen bilse de çekinen insanlar var nasıl gidip firmaya staj başvurusunda bulunacak? Şu staj saçmalığı için site kurulması lazım sadece staj için. İl il ilçe ilçe staja öğrenci kabul eden tüm firmalar kayıt olup gösterecek kendini.

Cumhurbaşkanlığı staj programı var bunun için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı