Staj yerinde ChatGPT ile makale yazdırıldığı için azar işitmek

Randoming321

Decapat
Daha fazla  
Ya kovuldu ya ayrıldı. Şimdi benim sorunum bu lise 4'üm. Fakat staj yerinde iyi şeyler yapıyorum. Yaptıklarım genel olarak beğeniliyor ama makale yazdırıyorum chat GPT'ye. Yrılmalı mıyı.

Son düzenleme:
ChatGPT ile yazdırdığı fark etti mi? Tavsiyem 2-3 tane rewrite sitesinde tekrar yazdırıp üstünde düzenlemeler yapman. Bir işi yapıyorsanız tam yapın

Makale yazmak özgün olarak yazmak demek benim bildiğim. Önceden ben de bazı sitelere makale yazıyordum ve bu makalelerin SEO'ya uygun, özgün olması gerekiyordu. Siz chat GPT'ye yazdırıyor olabilirsiniz fakat o da araştırıp öğrenip size yazıyor. Hiçbir yapay zeka sizin ne bildiğinizi bilemez, bu yüzden kendi bilgilerinizle makalenizi yazın. Size ait olsun.

İyi şeyler yaptığına tek başına karar veremezsin, fakat sen iyi yaptığını düşünüyor ama iş yerinde değer görmediğini düşünüyorsan, yaptığın iş ne ile ilgiliyse o konuda bilgili kişilere bunu göstererek iyi olup olmadığını sorabilirsin mesela. Eğer onlardan da olumlu yorum alırsan o zaman haklı olabilirsin. Bu durumda sana değer veren biryerde olmayı düşünebilirsin. Azar konusuna gelince hakaret boyutunda olmadığı sürece her iş yerinde karşılaşabileceğin ve çok sıkıntı yapmaman gereken bir durum. Makaleyi ChatGPT ye yazdırmak hazıra konmakla aynı şey benim düşünceme göre. Misal bir şair şiirini kendi duygularını katmadan ChatGPT ye yazdırıyor, zaten o adamı şair yapan kullandığı dil ve duygular. O zaman o adamın şair vasfı kalmıyor.

Hocam ilk önce selam. Bana göre makale, yazı tarzı şeyler bu tür chat GPT ile yapılmamalı. Her işin bir zorluğu olduğu bilnmeli. Ayrı zaman da ise bana kalırsa bir azar yüzünden işten çıkmak olgun bir davranış değil. Eğer makale gibi yazılar yazıyorsan insanın kendi görüşlerini, duygularını ve de çabasını koyması daha hoş geliyor. İyi çalışmalar.

Açıkçası benim bir iş yerim olsa ve staj olarak da olsa işçim sizin yaptığınız gibi yapsa, ben onu kovarım. Demek ki bu işte gelişmek istemiyor diye düşünürüm bu arada. Kendinize iyi bakın.

@CS Relboron biz@play as a eminem. Benim görevim makale değil bir kere kötü yapmam gelismek istemeyecegimi göstermez yanılıyorsun web tasarım gibi konularda fazla fazla iyiyim. Zaten makaleyi de daha sonra düzeltim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…