Staj yerinde ChatGPT ile makale yazdırıldığı için azar işitmek

@CS Relboron biz@play as a eminem. Benim görevim makale değil bir kere kötü yapmam gelismek istemeyecegimi göstermez yanılıyorsun web tasarım gibi konularda fazla fazla iyiyim. Zaten makaleyi de daha sonra düzeltim.
Bu forumda bir çok web tasarımcısı mevcut. Kötü yapmanız sorun değil, bunu chat gpt'ye sorup yaptırmanız problem. Chat gpt zaten web sitesi de yapabiliyor. Sizin iyi olmanız çok bir önem sarfetmiyor benim gözümde, eğer böyle bir şirketim olsaydı ben sizi kovardım. İyi ki de yokmuş diyelim.

@play as Eminem patronum kendisi de biliyor ve birçok firma artık chat GPT'ye yaptırıyor fakat şunu anlamıyorsun hız bakımından chat GPT senden ve benden çok daha hızlı ne yapacağını doğru dürüst anlatabilirsen.

Ucuza bir ChatGPT 4 lisansı bul ve kendin bir GPT oluştur. Beğendiğin bir üslubu GPT'ye tanıt, sana o tarzda makaleler verir. Büyük ihtimal asgari ücretle çalışıp bir de stajyeri ezen abilerin çakamaz bu durumu

Dostum ben geri kafalı biriyim. Her şeyin elle yapılması taraftarıyım ve mükemmelliyetçi bir yapıya sahibim. Tabii ki teknolojiyi kullanmak bize her zaman fayda sağlar bu konuda sana katılıyorum. Ama fikirlerimiz bazı yerlerde kesişmiyor. Sana göre sen haklısın, bana göre ben haklıyım. Bunun bir sonu yok, sorduğun soruya gelince tekrardan makalenin özgün olanı her zaman daha iyidir. Kendine çok iyi bak istemeden kırdıysam özürdilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…