Staj yerinde tasarım imkânı yoksa ne yapılmalı?

zaaraabuurr824

Centipat
Daha fazla  
Meslek lisesindeyim, 12. sınıfım son senem ve AMP olduğum için sene boyunca staj yapacağım. Bölümüm bilgisayarlı mobilya iç mekân ressamlığı (tasarımı). Bir tasarım ofisinde yapacaktım fakat işler yolunda gitmedi, orada yapamayacağım. Bir yer buldum, orada yapmak zorundayım, başka yer yok. İş yerinde tasarım üzerine kimse iş yapmıyor, tasarım işlerini yapan mimarlar iş yerinde değil, başka şehirde çalışıyormuş. Çalışacağım yerde genellikle muhasebeciler var. Bu iş yerinde sadece kendi başıma tasarım üzerinde iş yapabilecek seviyede değilim. Kendimi nasıl geliştirebilirim? Bu staj yerini değiştirmek istiyorum fakat koordinatör hocamız “iş yerinizi değiştirmeyeceksiniz.” diyor, büyük ihtimalle onu uğraştıracağından dolayı. Yani kısaca ne yapabilirim bilmiyorum. Tek başıma bilgisayar başında kendimi ne seviyeye getirebilirim ki? Yardım alabileceğim, danışabileceğim kimse yok. Tavsiyeniz nedir?

Böyle bir durumda yapabileceğiniz çok bir şey yok hocam üniversite düşünüyorsanız ona odaklanabilirsiniz iş yerindede boş vaktiniz oluyorsa ki sanmam , size yapacağınız mutlaka bir şey bulurlar şimdiden kolay gelsin.

Teşekkürler. Üniversite düşünüyorum evet, dershaneye gitmeli miyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…