Staja gidilmezse sorun yaşanır mı?

Trefax3883

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, stajımın tamamlanmasına son 1 ay kaldı. Ben bu 1 aylık süreçte bazı haftalarda en azından 1 gün staja gitmemeyi planlıyorum. Sadece çarşamba günleri yoklama alıyorlar ve alsalar bile devamsızlık hakkım var. Sadece bu niye gelmiyor her perşembe derler mi diye tedirginim beni stajdan atma ihtimalleri var mı vs. diye. Ancak okul devamsızlığı olarak sayıldığı için bişey olacağını sanmıyorum ancak yine de tedirginim, sizce bişey olur mu? Neden gitmeyeceğime gelecek olursak hem okul sınavları hem de YKS yaklaştı, hem de staj defterini doldurmam gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bir şey olmaz korkmana gerek yok dediğin gibi sadece çarşamba günleri yoklama alınıyorsa. Kimse sana bir şey diyemez. Ayrıca devamsızlığın da olduğu içi devamsızlık sınırını geçmediğin sürece bir sorun olmaz.

Geçsen dahi ailenden bir birey bu durumu onaylar ve dilekçe verir okula +10 gibi devamsızlık süresi kazanmış olursun. Ama riske atma devamsızlık süreni sınıra getirme.

Ben konuyu sanırım yanlış anlamışım :D neyse üşeniyorum düzenlemeye uykulu hayla yazınca kafa böyle oluyormuş

Son düzenleme:
Hiçbir şey olmaz korkmana gerek yok dediğin gibi sadece çarşamba günleri yoklama alınıyorsa. Kimse sana bir şey diyemez. Ayrıca devamsızlığın da olduğu içi devamsızlık sınırını geçmediğin sürece bir sorun olmaz.

Geçsen dahi ailenden bir birey bu durumu onaylar ve dilekçe verir okula +10 gibi devamsızlık süresi kazanmış olursun. Ama riske atma devamsızlık süreni sınıra getirme.

Devamsızlık hiç problem değil benim korkum sadece stajdakilerin laf etmesi. Teşekkür ederim🙏🏻

Hiçbir şey olmaz korkmana gerek yok dediğin gibi sadece çarşamba günleri yoklama alınıyorsa. Kimse sana bir şey diyemez. Ayrıca devamsızlığın da olduğu içi devamsızlık sınırını geçmediğin sürece bir sorun olmaz.

Ben konuyu sanırım yanlış anlamışım :D neyse üşeniyorum düzenlemeye uykulu hâlâ yazınca kafa böyle oluyormuş.

Sorun yok :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı