Staja kar tatilinde gidiliyor mu?

ahlatt.r

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
İyi günler arkadaşlar.

Arkadaşlar, Tekirdağ'da kar tatili verildi 12.02.2025 için.

Staja gitmek zorunda mıyım? Öğretmenlerim ile iletişime geçemiyorum, geç saatlerde verildi bu bilgi.

Sadece resmi olarak soruyorum.

İyi günler arkadaşlar.

Staja gitmek zorunda mıyım? Öğretmenlerim ile iletişime geçemiyorum, geç saatlerde verildi bu bilgi.

Hocam çok özür diliyorum konuya cevap vermeyeceğim ama sadece sizin okul için mi tatil verildi? Tekirdağ valiliğinden bir açıklama göremedim.

İyi günler arkadaşlar.

Hocam ben resmi tatil ilan edildiği için stajyerlere de sekeceğini düşünüyorum ama işletmedeki insanlar gitmeyince sıkıntı çıkarabiliyor. Mesela ben makine bölümünde staj görüyorum, küçük bi işletme. yarın gitmesem ustabaşı kesin ters yapar mecbur gidecem

Benim bildiğim okul tatil olduğunda stajda tatil oluyordu.

Hocam çok özür diliyorum konuya cevap vermeyeceğim ama sadece sizin okul için mi tatil verildi? Tekirdağ valiliğinden bir açıklama göremedim.
Yok hocam, valilikte haber verildi bilginiz olsun.

Öğretmenimden öğrendim, kar tatili bize de sekiyor, biz de gitmiyoruz. Konu kilit.

Ama çorlu kaymakamlığından geliyor hocam, valilik değil pardon, valilikte de vardır ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı