İyi günler arkadaşlar.
Arkadaşlar, Tekirdağ'da kar tatili verildi 12.02.2025 için.
Staja gitmek zorunda mıyım? Öğretmenlerim ile iletişime geçemiyorum, geç saatlerde verildi bu bilgi.
Sadece resmi olarak soruyorum.
Hocam ben resmi tatil ilan edildiği için stajyerlere de sekeceğini düşünüyorum ama işletmedeki insanlar gitmeyince sıkıntı çıkarabiliyor. Mesela ben makine bölümünde staj görüyorum, küçük bi işletme. yarın gitmesem ustabaşı kesin ters yapar mecbur gidecemİyi günler arkadaşlar.
Arkadaşlar, Tekirdağ'da kar tatili verildi 12.02.2025 için.
Staja gitmek zorunda mıyım? Öğretmenlerim ile iletişime geçemiyorum, geç saatlerde verildi bu bilgi.
Sadece resmi olarak soruyorum.
öyle hocam zaten. bizim hocalarda öyle demişti.Benim bildiğim okul tatil olduğunda stajda tatil oluyordu.
Yok hocam, valilikte haber verildi bilginiz olsun.Hocam çok özür diliyorum konuya cevap vermeyeceğim ama sadece sizin okul için mi tatil verildi? Tekirdağ valiliğinden bir açıklama göremedim.
Ama çorlu kaymakamlığından geliyor hocam, valilik değil pardon, valilikte de vardır ama.Hocam çok özür diliyorum konuya cevap vermeyeceğim ama sadece sizin okul için mi tatil verildi? Tekirdağ valiliğinden bir açıklama göremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.