psikolojimbozuldu Picopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 374 3 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar bu sene 12 sınıfım, 11 Eylül'de direkt fabrikada olacağım. İlk gün ne yapmalıyım, otobüsten indiğim gibi kimin yanına gitmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023
Arkadaşlar bu sene 12 sınıfım, 11 Eylül'de direkt fabrikada olacağım. İlk gün ne yapmalıyım, otobüsten indiğim gibi kimin yanına gitmeliyim?
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Eylül 2023 #2 Şefinin yanına.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.865 Çözümler 7 3 Eylül 2023 #3 Önceden staj yerine gittiniz mi? Eğer gitmediyseniz insan kaynaklarına gideceksiniz. Son düzenleme: 3 Eylül 2023
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 3 Eylül 2023 #4 Kurumsal yerlerde stajyerler ile insan kaynaklari ilgileniyor iletisim numarasini aldiysaniz vardiginizda arayin ilgilenirler. İlk gun genelde prosedur geregi is guvenligi v.s egitimler veriliyor onun disinda bir sey yapmazsiniz.
Kurumsal yerlerde stajyerler ile insan kaynaklari ilgileniyor iletisim numarasini aldiysaniz vardiginizda arayin ilgilenirler. İlk gun genelde prosedur geregi is guvenligi v.s egitimler veriliyor onun disinda bir sey yapmazsiniz.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 3 Eylül 2023 #5 İnsan kaynaklarına gideceksiniz. Onlar sizi ayarlar.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.869 Makaleler 26 Çözümler 517 3 Eylül 2023 #6 Stajı ayarlarken kim seninle ilgilendiyse ona koş direkt.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #7 Bu uzun ve sıkıcı süreçte sana başarıdan çok sabır diliyorum arkadaşım.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.865 Çözümler 7 3 Eylül 2023 #8 Dragonsaw dedi: Bu uzun ve sıkıcı süreçte sana başarıdan çok sabır diliyorum arkadaşım. Genişletmek için tıkla... Hocam niye öyle diyorsunuz ki benim gittiğim yer bayağı güzeldi gittiğiniz yerle alakalı.
Dragonsaw dedi: Bu uzun ve sıkıcı süreçte sana başarıdan çok sabır diliyorum arkadaşım. Genişletmek için tıkla... Hocam niye öyle diyorsunuz ki benim gittiğim yer bayağı güzeldi gittiğiniz yerle alakalı.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #9 ReyuM dedi: Hocam niye öyle diyorsunuz ki benim gittiğim yer bayağı güzeldi gittiğiniz yerle alakalı. Genişletmek için tıkla... Evet orası öyle ama eğer makine sektöründe ise dediğim geçerli.
ReyuM dedi: Hocam niye öyle diyorsunuz ki benim gittiğim yer bayağı güzeldi gittiğiniz yerle alakalı. Genişletmek için tıkla... Evet orası öyle ama eğer makine sektöründe ise dediğim geçerli.
dorukturco Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer Toronto 3 Eylül 2023 #10 psikolojimbozuldu dedi: Arkadaşlar bu sene 12 sınıfım, 11 Eylül'de direkt fabrikada olacağım. İlk gün ne yapmalıyım, otobüsten indiğim gibi kimin yanına gitmeliyim? Genişletmek için tıkla... Ne kadar para kazanıcaksınız hocam belli mi?
psikolojimbozuldu dedi: Arkadaşlar bu sene 12 sınıfım, 11 Eylül'de direkt fabrikada olacağım. İlk gün ne yapmalıyım, otobüsten indiğim gibi kimin yanına gitmeliyim? Genişletmek için tıkla... Ne kadar para kazanıcaksınız hocam belli mi?