OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.686 Çözümler 27 Yer Sancaktepe, İstanbul 5 Temmuz 2021 #11 Vavien. dedi: Arkadaşlarına birbirinize damar yolu mu açtınız? Genişletmek için tıkla... Evet. Hemşirelere de. EDIT: Zaten 1 madde eklemiştim bununla ilgili. Onu kaldırdım.
Vavien. dedi: Arkadaşlarına birbirinize damar yolu mu açtınız? Genişletmek için tıkla... Evet. Hemşirelere de. EDIT: Zaten 1 madde eklemiştim bununla ilgili. Onu kaldırdım.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.460 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 5 Temmuz 2021 #12 Bunun biraz ilerisi cerrahi asistanların tecrübe için birbirlerine apandisit ameliyatı yapması.
DjKedi Kilopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.453 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #13 Vavien. dedi: Bunun biraz ilerisi cerrahi asistanların tecrübe için birbirlerine apandisit ameliyatı yapması. Genişletmek için tıkla... Demek ilahiyatta okusular birbirlerini kefenleyecekler.
Vavien. dedi: Bunun biraz ilerisi cerrahi asistanların tecrübe için birbirlerine apandisit ameliyatı yapması. Genişletmek için tıkla... Demek ilahiyatta okusular birbirlerini kefenleyecekler.
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.686 Çözümler 27 Yer Sancaktepe, İstanbul 5 Temmuz 2021 #14 Liseden arkadaşıma sordum. Yaz sorun olmaz dedi. En iyisi CV'ye yazmayayım. Görüşmeye gidersem bunu sözlü bir biçimde ileteyim.
Liseden arkadaşıma sordum. Yaz sorun olmaz dedi. En iyisi CV'ye yazmayayım. Görüşmeye gidersem bunu sözlü bir biçimde ileteyim.