Stajdan 1 günlüğüne nasıl izin alınır?

Arkadaşlar pazartesi günü şehir dışına çıkmam gerekiyor yakın akrabamın düğünü var ama şu an 10. sınıfım 15 iş günü staj görüyorum. Acaba izin nasıl alırım? Verirler mi ve defter nasıl olur? O gün stajdan sayılır mı? Şimdiden teşekkürler.

Bu durumu önce staj yaptığın yerde ki şefin veya müdürün ile senden kim sorumlu ise onula konuş. Yine senden sorumlu olan okul hocan ile de konuş izin vermiyorlarsa herhangi bir özel hastanenin akşam acil kısmına gidip rapor alabilirsin.

O gün raporlumu yazılacak yani o gün gitmişmi sayılacağım yoksa 1 gün daha gitmemmi gerekiyor staja.

O gün raporlumu yazılacak yani o gün gitmişmi sayılacağım yoksa 1 gün daha gitmemmi gerekiyor staja.

Özel hastaneye gece 12'den sonra gitmen gerek o gün için almak için. Ama istiyorsan bir gün önceden git 2 günlük rapor al.

Hastane randevum var diyip izin alabilirsin, staj günün tamamlandıktan sonra ekstra 1 gün daha gidip izinli olduğun gününü sıfırlayabilirsin. Staj defterini de izin almamış gibi yazarsın olur biter.

Hastane randevum var deyip izin alabilirsin, staj günün tamamlandıktan sonra ekstra 1 gün daha gidip izinli olduğun gününü sıfırlayabilirsin. Staj defterini de izin almamış gibi yazarsın olur biter.

Hocam 1 değil 2 gün oldu yani rapor almaya gerek yok mu?

Hastane randevum var deyip izin alabilirsin, staj günün tamamlandıktan sonra ekstra 1 gün daha gidip izinli olduğun gününü sıfırlayabilirsin. Staj defterini de izin almamış gibi yazarsın olur biter.

Bir de hocam bir şey daha demek istiyorum. Şu an çalıştığım staj gördüğüm fabrika kapalı. Kimseyle iletişime geçemiyorum. Ama ustama yazsam görür diye tahmin ediyorum. Kendim yazsam, gidebilir miyim falan diye izin verirler mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…