Stajdan çıkartıldıktan sonra ne yapılmalı?

İnternetten biraz araştır hocanla tekrar konuş olmazsa baban annen konuşsun kimse senin geleceğini yakmakla hükümlü değil kardeşim staj yeri nasıl bulamasınlar hocalar hiçbirinin işine gelmiyor hiç acıması yok mu insanların abi adam tekrardan mı okusun anlamıyorum.

Kanka pes etme canını sıkma ailenle konuş yoksa dedenle seni seven biriyle konuş okula gidin anlatın durumu senin mağdur sürecinde okulun yardım etmesi gerekiyor müdürünle konuş yardımcılarla konuş durma böyle.

Ailem her zaman müsait olmuyor okula gidebilmek için de haftasonu gidicem okula bakalım durum ne olucak. Stajdan muaf felan olamıyor muyuz?

Ailem her zaman müsait olmuyor okula gidebilmek için de hafta sonu gideceğim okula bakalım durum ne olacak. Stajdan muaf falan olamıyor muyuz?

O kadar detaylı bilmiyorum hocanla konuşmalısın ailenle de konuş yoksa stajın yanar anlat derdini bir kere halletsinler müsait olsunlar dostum sonuçta bu senin geleceğin senin gençliğin senin önün kimse kimseye 5 kuruş para vermez vermiyor da.

Mahalle bilgisayarcılarına mı girsem bişey öğrenemezsin dedi hoca ama istiyorsan girebilirsin demişti

Mahalle bilgisayarcılarına mı girsem bir şey öğrenemezsin dedi hoca ama istiyorsan girebilirsin demişti.

Tekrar okuyup tekrar staj görmek mi yoksa mahalle bilgisayarcı da çalışmak mı bence tekrar okumak çok daha zor olur 1 yıl geçmez yani geç en azından belki öğrenirsin yine bi'şeyler en azından mutlu olursun sonra yazın da çalışırsın işi kovalamaya bak gerisi hallolur.

Hocam zaten ben bu bölümden devam etmicem stajda vazgeçtim bu bölümden. Yeni bir yer bulup 9 ay doldurmaya bakıyorum sadece

Hocam zaten ben bu bölümden devam etmeyeceğim stajda vazgeçtim bu bölümden. Yeni bir yer bulup 9 ay doldurmaya bakıyorum sadece.

O zaman vazgeçtiysen mahallecide çalış ne olacak zaten vazgeçmişsin.

O zaman vazgeçtiysen mahallecide çalış ne olacak zaten vazgeçmişsin.
Bilgisayarları seviyorum yani tamir etmesini felan ama o denk gelmedi bı türlü zamanında bu bölüm onunla alakalı dediler ancak bir alaka göremedim

Bilgisayarları seviyorum yani tamir etmesini falan ama o denk gelmedi bir türlü zamanında bu bölüm onunla alakalı dediler ancak bir alaka göremedim.

Anladım sevmediğin bir işi yapma bence mutlu olamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…