lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #21 Gussz dedi: Anladım sevmediğin bir işi yapma bence mutlu olamazsın. Genişletmek için tıkla... Mekatronik işini sevmiyorum zaten hocam genelde bilgisayar tamir etme satış yapmayı felan seviyorum Gussz dedi: Anladım sevmediğin bir işi yapma bence mutlu olamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam pazartesi hocayla konuscam yeni yer için. İnşallah yer bulunur bulunmaz ise bilgisayarcılarda staj yapıp bitiricem. Gussz dedi: Anladım sevmediğin bir işi yapma bence mutlu olamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan merhaba, staj yeri hala bulamadım hoca bir yer önerdi gittim reddettiler vallahi sıkıldım artık hoca öneriyor gidiyoruz reddediliyoruz anlamadım durumu 1 aya yakın olacak hala boştayım. Son düzenleme: 22 Ekim 2024
Gussz dedi: Anladım sevmediğin bir işi yapma bence mutlu olamazsın. Genişletmek için tıkla... Mekatronik işini sevmiyorum zaten hocam genelde bilgisayar tamir etme satış yapmayı felan seviyorum Gussz dedi: Anladım sevmediğin bir işi yapma bence mutlu olamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam pazartesi hocayla konuscam yeni yer için. İnşallah yer bulunur bulunmaz ise bilgisayarcılarda staj yapıp bitiricem. Gussz dedi: Anladım sevmediğin bir işi yapma bence mutlu olamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan merhaba, staj yeri hala bulamadım hoca bir yer önerdi gittim reddettiler vallahi sıkıldım artık hoca öneriyor gidiyoruz reddediliyoruz anlamadım durumu 1 aya yakın olacak hala boştayım.