bkk123 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 Yarın göz doktoruna randevum var. İş çıkış saatine denk geliyor eğer 12'de çıksam (öğle arası) rapor alsam, yarım gün mü olur tam gün mü?
Yarın göz doktoruna randevum var. İş çıkış saatine denk geliyor eğer 12'de çıksam (öğle arası) rapor alsam, yarım gün mü olur tam gün mü?
Çözüm J J Jezo 25 Şubat 2025 bkk123 dedi: İş yerim fazla izin vermiyor 15 tatilde izin alamadım karne almaya gitmedim. Genişletmek için tıkla... Aldığınız rapora göre değişir tam gün isterseniz tam gün veya daha fazlasını verebilir.
bkk123 dedi: İş yerim fazla izin vermiyor 15 tatilde izin alamadım karne almaya gitmedim. Genişletmek için tıkla... Aldığınız rapora göre değişir tam gün isterseniz tam gün veya daha fazlasını verebilir.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.318 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #2 bkk123 dedi: Yarın göz doktoruna randevum var. İş çıkış saatine denk geliyor eğer 12'de çıksam (öğle arası) rapor alsam, yarım gün mü olur tam gün mü? Genişletmek için tıkla... İş yerinize söyleseniz de izin vereceğini düşünüyorum neden raporla uğraşıyorsunuz ki? Artı 0 Eksi
bkk123 dedi: Yarın göz doktoruna randevum var. İş çıkış saatine denk geliyor eğer 12'de çıksam (öğle arası) rapor alsam, yarım gün mü olur tam gün mü? Genişletmek için tıkla... İş yerinize söyleseniz de izin vereceğini düşünüyorum neden raporla uğraşıyorsunuz ki?
KS KS bkk123 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 Jezo dedi: İş yerinize söyleseniz de izin vereceğini düşünüyorum neden raporla uğraşıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... İş yerim fazla izin vermiyor 15 tatilde izin alamadım karne almaya gitmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Jezo dedi: İş yerinize söyleseniz de izin vereceğini düşünüyorum neden raporla uğraşıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... İş yerim fazla izin vermiyor 15 tatilde izin alamadım karne almaya gitmedim.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.318 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #4 bkk123 dedi: İş yerim fazla izin vermiyor 15 tatilde izin alamadım karne almaya gitmedim. Genişletmek için tıkla... Aldığınız rapora göre değişir tam gün isterseniz tam gün veya daha fazlasını verebilir. Artı 0 Eksi Çözüm
bkk123 dedi: İş yerim fazla izin vermiyor 15 tatilde izin alamadım karne almaya gitmedim. Genişletmek için tıkla... Aldığınız rapora göre değişir tam gün isterseniz tam gün veya daha fazlasını verebilir.
KS KS bkk123 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #5 Jezo dedi: Aldığınız rapora göre değişir tam gün isterseniz tam gün veya daha fazlasını verebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Jezo dedi: Aldığınız rapora göre değişir tam gün isterseniz tam gün veya daha fazlasını verebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.