C Cemal Gürsel Hectopat Katılım 6 Ağustos 2017 Mesajlar 642 Çözümler 1 29 Ekim 2018 #1 Yarın, lise son sınıfta staj yapan öğrencilere de tatil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2018
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 29 Ekim 2018 #2 Degil . Sen kendini memur zannediyorsun galiba. Memurlar yatarken ozel sektorde calismaya devam. O birazda patron ile alakali bir durum. Patronuna sor. Zaten 1 gun. Gidip konusmana degmez.
Degil . Sen kendini memur zannediyorsun galiba. Memurlar yatarken ozel sektorde calismaya devam. O birazda patron ile alakali bir durum. Patronuna sor. Zaten 1 gun. Gidip konusmana degmez.
C Cemal Gürsel Hectopat Katılım 6 Ağustos 2017 Mesajlar 642 Çözümler 1 31 Ekim 2018 #3 Furkan17TR dedi: Degil . Sen kendini memur zannediyorsun galiba. Memurlar yatarken ozel sektorde calismaya devam. O birazda patron ile alakali bir durum. Patronuna sor. Zaten 1 gun. Gidip konusmana degmez. Genişletmek için tıkla... 29 Ekimde bizlere de tatilmiş bu arada. Devlet kuruluşunda çalışıyorum. Tabii ki gitmedim, arayıp sordum.
Furkan17TR dedi: Degil . Sen kendini memur zannediyorsun galiba. Memurlar yatarken ozel sektorde calismaya devam. O birazda patron ile alakali bir durum. Patronuna sor. Zaten 1 gun. Gidip konusmana degmez. Genişletmek için tıkla... 29 Ekimde bizlere de tatilmiş bu arada. Devlet kuruluşunda çalışıyorum. Tabii ki gitmedim, arayıp sordum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Ekim 2018 #4 Sanayide staj yapıyorsan çalışırsın. Devlet kurumlarında izin veriliyor.
Hunterr Kilopat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 144 26 Ekim 2021 #5 İş kanununa göre çalışmak zorunlu değil. Stajyerler de dahildir heralde. Son düzenleme: 26 Ekim 2021