Steam Stalker 2 60$ oldu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu fiyatlardan 3 adet AAA oyun aldığınızda ortalama 180$ yapıyor. Güncel kurla = 5.310 TL elveda Steam...

İndirim dönemleri ve özel fiyatlandırmalarla yine oyun alınır ben çok fark göremedim fiyatlarda hatta bazı oyunların fiyatları düşmüş.

Enis hocam diyorsa bir bildiği vardır diye umuyorum YT TR'nin en sevdiğim oyun kanlarından biri diğeri de Dost Kayaoğlu

Şu anda firmaların neredeyse hiçbiri mena-USD fiyatlandırması kullanmamış gibi gözüküyor. Herkese geçmiş olsun.

Zorunda değillerdi zaten. YouTuber'ların ve haber kanallarının yalanlarıydı çoğu yapacak olayı.

Daha uygulanmamış özel fiyatlandırmalar. Enis Kirazoğlu'da diyor bu fiyatlara kimse almaz öyle ya da böyle daha düşük fiyat çekeceklerdir diyor.

Yo ben almaya devam edece. Zaten AAA oyunlara 1.5k-2K arası veriyorduk yine öyle olacak. Bağımsızlar içinde 300-400 gibi fiyatlar gayet uygun.

Bölgesel fiyat vermeyenlerin oyunlarını çatır çatır korsan indireceğim beni düşünmezsen ben seni hiç düşünmem.

O şekil indirince tüm o oyunda emeği geçenlerin hakkına giriyorsun. O kadar kul hakkı yedikten sonra ortalıkta Müslüman'ım diye dolaşmaya devam edecek misin?

O şekil indirince tüm o oyunda emeği geçenlerin hakkına giriyorsun. O kadar kul hakkı yedikten sonra ortalıkta Müslüman'ım diye dolaşmaya devam edecek misin?

Adamın Müslüman olup olmadığını nereden biliyorsun ? Kaldı ki olsun veya olmasın seni alakadar etmez.

Adamın Müslüman olup olmadığını nereden biliyorsun ? Kaldı ki olsun veya olmasın seni alakadar etmez.

Kul hakkı yiyip durduktan sonra Müslüman olsa ne yazar. 1 oyunu 100 kişi yapıyor desek 1'i bile hakkını helal etmeyince cehennemden çıkamıyor.

Kul hakkı yiyip durduktan sonra Müslüman olsa ne yazar. 1 oyunu 100 kişi yapıyor desek 1'i bile hakkını helal etmeyince cehennemden çıkamıyor.

Her Müslüman'ın yapması gerekenleri yaptında bunamı takıldın ?

Yo ben almaya devam edece. Zaten AAA oyunlara 1.5k-2K arası veriyorduk yine öyle olacak. Bağımsızlar içinde 300-400 gibi fiyatlar gayet uygun.

Eğer o kadar müslümansan o paraları da verme oyuna sonuçta israf değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…