Çözüm Stalker 2 çöküyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

TNMert

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartı
rx6750xt
İşlemci
ryzen5 3500x

Ekran Alıntısı.PNG

İndirip içindeki engine.ini dosyasını Win+r tuşuna basıp %localappdata% komutunu yazıp.

Stalker2 klasörü+saved+Config+Windows içerisine atın klasör içinde bulunan ben mid end PC dosyasını kullandım onu da aynı yere atıp.

Ardından oyunun kurulu olduğu klasörü açıp içerisindeki Stalker 2'ye girip content+paks klasörünün içerisine atın.

Bir de sanal belleğinizi 15 GB'a yükseltin. Oyunun kurulu olduğu diskin bunu masaüstündeki "Bu bilgisayar"a sağ tıklayıp "Gelişmiş sistem ayarları"na gidin. "Gelişmiş" sekmesinde bulunan "Ayarlar"a girin. Yukarıdaki seçeneklerden "Gelişmiş" kısmına gelin. Alt tarafta "Sanal bellek" var, "Değiştir"e basın. "Özel boyut" olarak ben başlangıç için 2934 MB, en yüksek için 14531 MB yaptım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    230,1 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleyen: Moderatör:
Baya bir beklemek lazım; AMD ekran kartlarından zaten baya bir problem oluyor. O işlemci ile ekran kartı darboğaz olmuyor mu? Ben de 3500X kullanıyorum ama RTX 2060 ekran kartım.

Baya bir beklemek lazım; AMD ekran kartlarından zaten baya bir problem oluyor. O işlemci ile ekran kartı darboğaz olmuyor mu? Ben de 3500X kullanıyorum ama RTX 2060 ekran kartım.
vallahi knk god of war ragnarok, the last of us bitirdim sorun yaşamadım ultra ayarlarda
bu bulduğum ayarlar sayesinde amd ekran kartında da sorun yaşamadım yüksek ayarlarda 70 fps sabit oynuyorum şu an stalker 2 yi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı