farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #1 Oyuna bir giriyorum 5 FPS falan veriyor. Hiç hareket bile edemiyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.959 Makaleler 2 Çözümler 9 6 Şubat 2025 #2 farnd dedi: Oyuna bir giriyorum 5 FPS falan veriyor. Hiç hareket bile edemiyorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Sistemini yazmadan nereden bilelim hocam.
farnd dedi: Oyuna bir giriyorum 5 FPS falan veriyor. Hiç hareket bile edemiyorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Sistemini yazmadan nereden bilelim hocam.
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #3 Xitana dedi: Sistemini yazmadan nereden bilelim hocam. Genişletmek için tıkla... Rtx 4050 r5 7535hs nitro 16 laptop
Xitana dedi: Sistemini yazmadan nereden bilelim hocam. Genişletmek için tıkla... Rtx 4050 r5 7535hs nitro 16 laptop
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.959 Makaleler 2 Çözümler 9 6 Şubat 2025 #4 farnd dedi: RTX 4050 R5 7535HS Nitro 16 laptop. Genişletmek için tıkla... Soğutucunuz var mı hocam?
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #5 Xitana dedi: Soğutucunuz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Var da onla alakası yok bence.Oyunda bildiğiniz optimizasyon fix dosyası var mı?
Xitana dedi: Soğutucunuz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Var da onla alakası yok bence.Oyunda bildiğiniz optimizasyon fix dosyası var mı?
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.959 Makaleler 2 Çözümler 9 6 Şubat 2025 #6 farnd dedi: Var da onunla alakası yok bence. Oyunda bildiğiniz optimizasyon fix dosyası var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun optimizasyon sıkıntısı var diye biliyorum, arkada çalışan her şeyi kapatın ve ayarları düşürün belki çalışır.
farnd dedi: Var da onunla alakası yok bence. Oyunda bildiğiniz optimizasyon fix dosyası var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun optimizasyon sıkıntısı var diye biliyorum, arkada çalışan her şeyi kapatın ve ayarları düşürün belki çalışır.
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #7 Xitana dedi: Oyunun optimizasyon sıkıntısı var diye biliyorum, arkada çalışan her şeyi kapatın ve ayarları düşürün belki çalışır. Genişletmek için tıkla... Maalesef gene aynı.
Xitana dedi: Oyunun optimizasyon sıkıntısı var diye biliyorum, arkada çalışan her şeyi kapatın ve ayarları düşürün belki çalışır. Genişletmek için tıkla... Maalesef gene aynı.