Stalker 2 Heart of Chornobyl alınır mı?

Nexoix

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Stalker 2 almayı planlıyorum, sizce alınabilir mi? Herhangi bir optimizasyon sorunu var mı, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son çıkan güncellemeyle düzelmiş bende. 7800XT, 32 GB 6000MHz RAM, AMD 7500F işlemci var ilk çıktığında kasmaktan oynanmıyordu şimdi akıcı. YouTube'dan sisteminize uygun FPS testlerine bakın.

Sistemim iyi hocam, peki oyunu tavsiye eder misiniz, oynanış yönünden keyifli bir oyun mu daha önce bu türde bir oyun oynamadım

Merhaba arkadaşlar, Stalker 2 almayı planlıyorum, sizce alınabilir mi? Herhangi bir optimizasyon sorunu var mı, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben ilk ön siparişe açıldığı zamandan beri sahibim oyuna. 350 TL’ye almıştım.
Oyun Ukraynalı bir şirket tarafından yapıldı ve ekipte savaşa gidip ölen insanlar falan olmuş, buna rağmen çıkış yapmış bir oyun. Bu kadar engele rağmen hala daha geliştirilmeye devam ediliyor ve bir sürü ek şeyler geliyor oyuna.
Oyun güzel, fiyatına değer.

Oyun güzel ama bulunduğu şartlara göre ve o fiyattaki diğer oyunlara nazaran söylüyorum. Oyunda bir görev yerinden diğerine gitmek inanılmaz sıkıcı… Çok fazla zamanınızı alıyor ve ağırlığınız fazlaysa (eşyaların yetmesi için üstünüzde fazladan taşımanız da lazım) bu daha da zorlaşıyor. Oyunu oynarken ise değişik bir hisse katılıyorum. Bitirmeden sildim, oyunda bir gariplik vama ben de anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı