Stalker 2 İnceleme Skorları Açıklandı!

Makaleler
7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Beklediğimden düşük geldi. Şu an 77 ve fazlasıyla düşük bu kadar uzun süredir geliştirilen bir oyun için.

77 kötü bir puan değil. Oyun muhtemelen kendini oynattırıyordur bir şekilde ama senelerdir boşuna mı geliştirdiniz şunu diye de sorası geliyor insanın. Ha bu tarz oyunlar oyunculardan daha yüksek puanlar alıyor genellikle. Belki de iyidir. Bilemeyeceğim.

Son düzenleme:
Cyberpunk gibi de olabilir. Başta o da kötüydü sonradan herkesin sevdiği bir hal aldı.

Yani oyun Stalker olunca kötü konuşasım hiç gelmiyor doğrusu. Pozitifim bu oyun için. Ve sadece düzgün çıkmasını istiyorum.

Bence ciddi optimizasyon problemleri olacak. Sistem gereksinimlerinden belli zaten. O yüzden düşük vermişlerdir.

Bug dolu ve optimizasyon sorunluymuş evet. Ama yazık cidden yıllardır geliştiriyordunuz şu oyunu.
Baştan belliydi zaten savaşın etkisi çok büyük ön planda maalesef ki. Kayıplar yaşadılar hem maddi hem manevi. Ekipten savaştan etkilenip vefat edenlerden tutup bütçe sıkıntısı vesaire de yaşamaları çok olası o yönden zaten geliştirme süreci çok fazla uzadı yoksa bu oyunu daha erken yıllarda görürdük. Hatta ellerinde olsa yine ertelemek isterlerdi ama çok fazla ertelediklerini ve oyunun hype'nı da ortadan kaldıracağını düşündüklerini sanıyorum. Üzücü oldu açıkçası belki Cyberpunk gibi sürekli update alarak iyi bir hale gelebilir.

Ama bu tarz oyunların da oyunculardan genellikle basından daha iyi yorumlar aldığını unutmamak lazım. Muhtemelen iyi bir oyundur da bilemiyorum. Oynayacağım GoWR'den sonra inşallah.

145 GB indirdim Series X'e ama daha girmedim. Bakalım nasıl bir şey bizi bekliyor. Klavye ve fare desteği oynanışı biraz daha keyifli yapacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aslında kötü durmuyor. Merak ettim şimdi. Metaphor: ReFantazio bitsin ve sileyim, yer açayım. Oyunu indireyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…