Stalker 2 İnceleme Skorları Açıklandı!

Basın puanı 76 olmuş. Oyun immersive duruyor olması gerektiği gibi. Belki basın yine saçmalamıştır. Hani iyi duruyor aslında.

Puan düşük bence. Peki bu oyunu erken erişimde aldığımız için 14 gün iade hakkımız var mı?

76'nın aşağısı ortalamanın altı oluyor olmak ile birlikte EuroGamer gibi kuruluşlar 70 puan vermişler. GSC Game World'un oyunu büyük oranda downguard etmiş olmasının ve teknik beceriksizliklerinin yanı sıra hikaye sunumu açısından da başarısızlıklar olduğu belirtiliyor.

GSC Game World'un çıkış yapmadan iki saat öncesine kadar basın ambargosu uygulamış olması ile zaten 70 bandında olan bir oyun olacağı belirli ediyordu kendisini. GOTY gibi düşünceler vardı. Unreal Engine 5.1'in grafiklerini övüyor olmaya da gerek yok. Oyuncular tarafından kendilerinden araklanmış olan Metro serisine eklemiş olduğu öğeler ile yaklaşabilmesi bekleniyordu. Microsoft fonları ile başyapıt, insanı şaşırtabilecek bir iş ortaya koyabiliyor olsa şaşıracağım, AA oyun kafası ile oynandığı sürece oynanır.

Son düzenleme:
İfadeler: poe
Bu oyunun yaklaşık bir saatten az bir süre sonra erişime açılması planlanmış diyor galiba 19.00'da erişebileceğiz oyuna.

Metacritic Puanı 74'e geriledi bu saatten sonra çok fazla da oynamaz herhalde yapacak bir şey yok.

@xakiran Metro beklentisi çok yanlış bu arada. Ben open world immersive sim kafasında bir şey bekliyorum. Sizin beklenti baya yanlış şöyle bir bakınca. Bana da düşük geldi ama oynayacağım. Çünkü oyun fena durmuyor aslında.

Atomic Heart diye bir oyun çıkmıştı geçen sene Metacritic Puanı 70 seviyesinde. Benim oynarken hoşuma gitmişti oyun sanırım Stalker 2'de bu kalitede bir oyun olacak gibi gözüküyor gözümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…