Stalker 2 İnceleme Skorları Açıklandı!

Benim arkadaşım da oyunun iyi olduğunu söylemişti ama teknik anlamda rezil diyor. Genel görüş bu şekilde sanırım. 5 üzerinden 4lük olabilir gibi. Çatışmalar gayet iyi diyor oynayan arkadaş ama derdi teknik sorunlar.

Aynı ekran kartına sahibim hocam. Medium ayarlarda Lossless Scaling programı ile oynuyorum. Uygulama kapalıyken ortalama 30-40 FPS alıyorum. Uygulama açıkken de 60-70'e tamamlıyor.

FSR 3 veya Frame Generation açmayı denediniz mi? Onlarla daha iyidir muhtemelen performans.

Ayrıca Lossless Scaling çok fayda sağlıyor mu? Sağladığı faydaya kıyasla görüntü kaybı nedir?

FSR 3 veya Frame Generation açmayı denediniz mi? Onlarla daha iyidir muhtemelen performans.

Ayrıca Lossless Scaling çok fayda sağlıyor mu? Sağladığı faydaya kıyasla görüntü kaybı nedir?
Şahsi deneyimime göre Lossless Scaling, Frame Generation'dan daha iyi performans veriyor. Program açıkken diğer oyunlarda da olduğu gibi dönüşlerde hafif görsel bozulmalar oluyor fakat deneyimi baltalamıyor.

Şahsi deneyimime göre Lossless Scaling, Frame Generation'dan daha iyi performans veriyor. Program açıkken diğer oyunlarda da olduğu gibi dönüşlerde hafif görsel bozulmalar oluyor fakat deneyimi baltalamıyor.

Peki bu uygulama Game Pass'den oynanan oyunlar için kullanılabiliyor mu yoksa sadece Steam'e mi özel?

Oyun hakkında oyuncuların yorumu iyi ama çok sorunlu yönünde. Ben GoW:R bitirip öyle gireceğim ki ondan da pek keyif almıyorum açıkçası bunu oynardım onu oynayacağıma diyordum ama yapacak bir şey yok. Metaphor'un bitmesine çok az kaldı o bitince GoW da bitirip öyle girerim gibi ben buna. İyi duruyor ama çok sorunlu. Cidden iyi bir oyun yapıp sorunlu olduysa ama geliştiricilerin emeklerine çok yazık olmuş.

Bu şaşırttı. Oyun Cyberpunk 2077'den daha sorunlu. Yüzde 30 olumlu falan bekliyordum. Demek ki oyun harbi iyi ama sorun bol.

Anladigim kadarıyla genel kalite anlamında başarılı ama optimizasyonu kötü. Bu oyuna düşük veren çoğu şirket PC'de hiç açılmayan başka oyunlara 100 vermişti.

Xbox'da Series X de oynayıp test ettim bilgisayara göre daha iyi bir kalite sunuyor gibime geldi topluluktaki bilgisayar oyuncularının yorumlarına göre.
Çok uzun oynamadım ancak bug görmedim Stalker'in daha önceki oyununu hiç oynamayan biri olarak ortamını sevdim ve izin günümü bekleyip full odak oynama isteği uyandırdı içimde atmosfer ve grafik kalitesi gerçekten tatmin edici ama biraz güncelleme alması gerekiyor gibi performans modunda bazı kısımlarda takılma hissettim gibi oldu çok bariz olmayacak şekilde eğer konsolunuz var ise gamepass ile denemenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…