Oynanır, özetle radyasyona maruz kalmış ve mutantlarla dolu bir bölgede hayatta kalma ve bölgenin kaderini değiştirmeye çalışıyorsunuz. Kendi içinde bir hikayesi var ama spoiler yapmak istemiyorum.
Oynanır, özetle radyasyona maruz kalmış ve mutantlarla dolu bir bölgede hayatta kalma ve bölgenin kaderini değiştirmeye çalışıyorsunuz. Kendi içinde bir hikayesi var ama spoiler yapmak istemiyorum.
Oynanmaz. Ben oyunun neredeyse %80'ini bitirdim ancak oyun gereksiz uzatılmış bir oyun. Oyunun çıkardığı ilk 3 oyunu çok eskiden oturup oynamadıysan bu oyunu da oynama çünkü nostalji besleyemeyeceksin. Oyunu oynama dememdeki sebep oyundaki istisnasız her görevde her NPC sana bilgi vermek için senden bir şey istiyor. NPC'ye gidiyorsun şunun hakkında bilgi istiyorum diyorsun o bilgiyi veririm ancak bana bunu yapman gerek diyor o şeyi yapmak için yola çıkıyorsun bu sefer o şeyi yapabilmen için önüne bir NPC çıkıyor o NPC de bunu yapman için benim için şunu yapman gerek diyor bu tıpkı bir çığ gibi sürekli devam ediyor oyun sonuna kadar. Atmosfer güzel, ortam güzel ancak hikaye ve senaryo tırt. Böyle olunca da insanın oynayası gelmiyor. Oyunun %90'ı ayak işi %10'u sinematik hikaye. O %10'luk kısmı görebilmek için sürekli ayak işi yapıyorsun. O yüzden oynamanı tavsiye etmiyorum.