Stalker 2 oynanır mı?

CaIamity

Decapat
Daha fazla  
PC game Pass üyeliği üzerinden oynayacağım. Oyundaki amacımız ne, ne yapıyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynanır, özetle radyasyona maruz kalmış ve mutantlarla dolu bir bölgede hayatta kalma ve bölgenin kaderini değiştirmeye çalışıyorsunuz. Kendi içinde bir hikayesi var ama spoiler yapmak istemiyorum.
Konusu ilgimi çekti hocam müsait bir zamanda yükleyeyim ben oyunu.

Bence oynanır, Game Pass'tan oynuyorsunuz zaten beğenmezseniz oynamazsınız.

PC game Pass üyeliği üzerinden oynayacağım. Oyundaki amacımız ne, ne yapıyoruz?

Oynanmaz. Ben oyunun neredeyse %80'ini bitirdim ancak oyun gereksiz uzatılmış bir oyun. Oyunun çıkardığı ilk 3 oyunu çok eskiden oturup oynamadıysan bu oyunu da oynama çünkü nostalji besleyemeyeceksin. Oyunu oynama dememdeki sebep oyundaki istisnasız her görevde her NPC sana bilgi vermek için senden bir şey istiyor. NPC'ye gidiyorsun şunun hakkında bilgi istiyorum diyorsun o bilgiyi veririm ancak bana bunu yapman gerek diyor o şeyi yapmak için yola çıkıyorsun bu sefer o şeyi yapabilmen için önüne bir NPC çıkıyor o NPC de bunu yapman için benim için şunu yapman gerek diyor bu tıpkı bir çığ gibi sürekli devam ediyor oyun sonuna kadar. Atmosfer güzel, ortam güzel ancak hikaye ve senaryo tırt. Böyle olunca da insanın oynayası gelmiyor. Oyunun %90'ı ayak işi %10'u sinematik hikaye. O %10'luk kısmı görebilmek için sürekli ayak işi yapıyorsun. O yüzden oynamanı tavsiye etmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-19 182345.png
    275,8 KB · Görüntüleme: 37
RX 9060 XT ve Ryzen 5 7600 var PC'de. 1080p oynayacağım. Performans nasıl olur?

Performans açısından sıkıntı yaşamazsın. Ben B580-Ryzen 5 5600 ile sabit 75 FPS oynadım yüksek ayarlarda.

Peki bu oyunlar nasıldır?

-Wuchang Fallen Feathers
-Indiana Jones and The Great Circle
-AC Odyssey
-Grounded 2

Başka PC game pass üzerinden önerebileceğiniz oyun varsa onları da denemek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…