Albay Korşunov'un yanına gitmem gerekiyor ama tesis önündeki askerden dolayı giremiyorum. Tesisin yan tarafından duvardan atlayıp girdiğimde de bu sefer albayın oda kapısını açamıyorum.
Öncesini hatırlamıyorum da görselde de görüldüğü gibi görev gösteriyor. Yani oraya gitmemi istiyor ama giremiyorumOlayı büyük ihtimal çözmüşsündür, ama ben yine de söyleyeyim, belki başka birinin işine yarar. İlk önce silahçı ile konuşman gereklı. Ona soracaksın.![]()
Oyunun ilk saatlerinde FPS gibi sorunlar çözüldü, ama sonlarına doğru problemler devam ediyor. Eğer oyuna başlayacak arkadaşlar varsa, güncelleme beklemeleri gerekiyor. (Ben bu yazıyı yazarken 1.1.3v sürümündeyim.) Karakterin görünmemesi, görevde ilerleyememe ve tıkanma gibi sorunlar var.Öncesini hatırlamıyorum da görselde de görüldüğü gibi görev gösteriyor. Yani oraya gitmemi istiyor ama giremiyorumduvardan atlayıp girince bu sefer arkadaki helikopterin orada olan askerler ateş etmeye başlıyor. İşin garip tarafı ise oyunu bitirdim ve hiç oraya gitmemi istemedi hatta yine girilemiyordu
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.