Stalker 2'de kimya tesisine girilmiyor

Makaleler
4
Yer
Mersin
Albay Korşunov'un yanına gitmem gerekiyor ama tesis önündeki askerden dolayı giremiyorum. Tesisin yan tarafından duvardan atlayıp girdiğimde de bu sefer albayın oda kapısını açamıyorum.

Adsız.jpg

Olayı büyük ihtimal çözmüşsündür, ama ben yine de söyleyeyim, belki başka birinin işine yarar. İlk önce silahçı ile konuşman gereklı. Ona soracaksın. ;)

Olayı büyük ihtimal çözmüşsündür, ama ben yine de söyleyeyim, belki başka birinin işine yarar. İlk önce silahçı ile konuşman gereklı. Ona soracaksın. ;)
Öncesini hatırlamıyorum da görselde de görüldüğü gibi görev gösteriyor. Yani oraya gitmemi istiyor ama giremiyorum 😁 duvardan atlayıp girince bu sefer arkadaki helikopterin orada olan askerler ateş etmeye başlıyor. İşin garip tarafı ise oyunu bitirdim ve hiç oraya gitmemi istemedi hatta yine girilemiyordu 🤣

Öncesini hatırlamıyorum da görselde de görüldüğü gibi görev gösteriyor. Yani oraya gitmemi istiyor ama giremiyorum 😁 duvardan atlayıp girince bu sefer arkadaki helikopterin orada olan askerler ateş etmeye başlıyor. İşin garip tarafı ise oyunu bitirdim ve hiç oraya gitmemi istemedi hatta yine girilemiyordu 🤣
Oyunun ilk saatlerinde FPS gibi sorunlar çözüldü, ama sonlarına doğru problemler devam ediyor. Eğer oyuna başlayacak arkadaşlar varsa, güncelleme beklemeleri gerekiyor. (Ben bu yazıyı yazarken 1.1.3v sürümündeyim.) Karakterin görünmemesi, görevde ilerleyememe ve tıkanma gibi sorunlar var.

Eğer bu tür sorunlar yaşayanlar varsa, aşağıdaki adımları izleyin:

"UETools - Developer Console" yükleyin.
Oyunu başlatın.
Konsolu açmak için F10 tuşuna basın.
Konsola "XStartEmission" kodunu yazın.
1-2 defa uyuyun.
Sonra kaydetme yapın (3-5 defa).

oyunda buralara gelmek için doğal olarak 2 saati geçtim o yüzden iade edemedim :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı