A Abdllh11 Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.064 Makaleler 1 Çözümler 6 29 Kasım 2024 #11 Murim World dedi: İnternetde bazı modlar var performans attırıcı ama güvenemedim hiç. Genişletmek için tıkla... Nexus mod güvenilir diye biliyorum virüs vb şeyler açısından ama performans olarak etki eder mi etmez belli olmaz tabii.
Murim World dedi: İnternetde bazı modlar var performans attırıcı ama güvenemedim hiç. Genişletmek için tıkla... Nexus mod güvenilir diye biliyorum virüs vb şeyler açısından ama performans olarak etki eder mi etmez belli olmaz tabii.
Murim World Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 622 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #12 Abdllh11 dedi: Nexus mod güvenilir diye biliyorum virüs vb şeyler açısından ama performans olarak etki eder mi etmez belli olmaz tabii. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı birinin çözüm olarak sunduğu mod sende olmuyor kısacası çok değişken var deneme yanılma yapmak lazım oda PC'nin içinden geçer diye tırsıyorum açıkçası.
Abdllh11 dedi: Nexus mod güvenilir diye biliyorum virüs vb şeyler açısından ama performans olarak etki eder mi etmez belli olmaz tabii. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı birinin çözüm olarak sunduğu mod sende olmuyor kısacası çok değişken var deneme yanılma yapmak lazım oda PC'nin içinden geçer diye tırsıyorum açıkçası.
A Abdllh11 Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.064 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Kasım 2024 #13 Şu anda orta ayarlarda denedim 40 civarı FPS verdi ama bir anda 15'e düştü maalesef geri de çıkmıyor.
Şu anda orta ayarlarda denedim 40 civarı FPS verdi ama bir anda 15'e düştü maalesef geri de çıkmıyor.
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.058 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #14 FSR 3 ile açabilirsiniz zaten.
A Abdllh11 Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.064 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Kasım 2024 #15 the world is yourss dedi: FSR 3 ile açabilirsiniz zaten. Genişletmek için tıkla... Açılıyor ama 10 FPS'lere düşme gibi bir sorunu varmış bana da o denk geldi.
the world is yourss dedi: FSR 3 ile açabilirsiniz zaten. Genişletmek için tıkla... Açılıyor ama 10 FPS'lere düşme gibi bir sorunu varmış bana da o denk geldi.