YaramazMorde Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 521 Çözümler 1 3 Ocak 2022 #1 Bir metro serisi hayranı olarak. Stalker bundle atmosferi ile beni içine çeker mi? Üç oyun da iyi mi?
Bir metro serisi hayranı olarak. Stalker bundle atmosferi ile beni içine çeker mi? Üç oyun da iyi mi?
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #2 Çeker ama grafikler metronun yerini tutmayabilir.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #3 YaramazMorde dedi: Bir metro serisi hayranı olarak. Stalker bundle atmosferi ile beni içine çeker mi? Üç oyun da iyi mi? Genişletmek için tıkla... Steam de bulamadım paketin linkini atar mısın?
YaramazMorde dedi: Bir metro serisi hayranı olarak. Stalker bundle atmosferi ile beni içine çeker mi? Üç oyun da iyi mi? Genişletmek için tıkla... Steam de bulamadım paketin linkini atar mısın?
YaramazMorde Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 521 Çözümler 1 3 Ocak 2022 #4 Silinen üye dedi: Steam de bulamadım paketin linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Save 66% on S.T.A.L.K.E.R.: Bundle on Steam buyurun hocam. Silinen üye dedi: Steam de bulamadım paketin linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Evet grafiklerin eskiliği göze çok çarpıyor. Ama atmosfere kendimi kaptırabilirsem akar diye düşünüyorum. LerFly dedi: Çeker ama grafikler metronun yerini tutmayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam hikayesi kaliteli mi? YouTube dan hikayesini dinlesem zevkimi etkiler mi?
Silinen üye dedi: Steam de bulamadım paketin linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Save 66% on S.T.A.L.K.E.R.: Bundle on Steam buyurun hocam. Silinen üye dedi: Steam de bulamadım paketin linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Evet grafiklerin eskiliği göze çok çarpıyor. Ama atmosfere kendimi kaptırabilirsem akar diye düşünüyorum. LerFly dedi: Çeker ama grafikler metronun yerini tutmayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam hikayesi kaliteli mi? YouTube dan hikayesini dinlesem zevkimi etkiler mi?
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #5 YaramazMorde dedi: Save 66% on S.T.A.L.K.E.R.: Bundle on Steam buyurun hocam. Evet grafiklerin eskiliği göze çok çarpıyor. Ama atmosfere kendimi kaptırabilirsem akar diye düşünüyorum. Hocam hikayesi kaliteli mi? YouTube dan hikayesini dinlesem zevkimi etkiler mi? Genişletmek için tıkla... İnsandan insana değişebilir kendim içim metronun bütün oyunlarını kitaplarını vs yedim yuttum ve her yt üzerinden izlediğimde anılar geliyor.
YaramazMorde dedi: Save 66% on S.T.A.L.K.E.R.: Bundle on Steam buyurun hocam. Evet grafiklerin eskiliği göze çok çarpıyor. Ama atmosfere kendimi kaptırabilirsem akar diye düşünüyorum. Hocam hikayesi kaliteli mi? YouTube dan hikayesini dinlesem zevkimi etkiler mi? Genişletmek için tıkla... İnsandan insana değişebilir kendim içim metronun bütün oyunlarını kitaplarını vs yedim yuttum ve her yt üzerinden izlediğimde anılar geliyor.