Stalker oynanır mı?

Kamil24

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Stalker indirmek istiyorum bir de sizin görüşlerinizi alayım dedim Metacritic skorları çok iyi sizce oynanır mı?

Oyunun atmosferi iyi, sizde seviyorsanız indirilir. Benim sevdiğim oyunu sen sevmeyebilirsin veya senin sevdiğini ben sevmeyebilirim. İndirip deneyimle oyunu.

Oyunun atmosferi iyi, sizde seviyorsanız indirilir. Benim sevdiğim oyunu sen sevmeyebilirsin veya senin sevdiğini ben sevmeyebilirim. İndirip deneyimle oyunu.

Yani hocam siz indirdiyseniz deneyimleriniz nasıl kısaca oynanır mı Far Cry gibi mi? Yani onları öğrenmek istiyordum.

@Kamil24, oyunu çok kısa süre oynadım. Memory Leak sorunu yüzünden optimizasyonunda sorun yaşadığım için sildim oyunu. Oyunun atmosferi ve oynanışı çok iyi. Far Cry gibi değil diyebilirim.

@Kamil24, oyunu çok kısa süre oynadım. Memory leak sorunu yüzünden optimizasyonunda sorun yaşadığım için sildim oyunu. Oyunun atmosferi ve oynanışı çok iyi. Far Cry gibi değil diyebilirim.

Eski PC'de sorun yaratır mı hocam?

@Kamil24, 1. oyunun sorun yaratacağını sanmıyorum ama 2. oyundan bahsediyorsanız sorun yaratır. Benim bahsettiğim oyun Stalker 2.

Dosya Ekleri

• IMG_20250112_023203.jpg
    294,9 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…