Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 23 Aralık 2020 #1 Shadow Of Chernobyl'den başlayacağım ama biliyorsunuz ki oyun biraz eski gözüküyor. Enb modu vesaire önerebilir misiniz?
Shadow Of Chernobyl'den başlayacağım ama biliyorsunuz ki oyun biraz eski gözüküyor. Enb modu vesaire önerebilir misiniz?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 23 Aralık 2020 #2 En çok indirileni bu. STALKER Enhancement Project ENB at S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Nexus - Mods and Community
En çok indirileni bu. STALKER Enhancement Project ENB at S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Nexus - Mods and Community
TheFoxsnow Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 23 Aralık 2020 #3 Remastered ı yapılıyor gelecek sene cıkacak bekle.
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 23 Aralık 2020 #4 TheFoxsnow dedi: Remastered ı yapılıyor gelecek sene cıkacak bekle. Genişletmek için tıkla... O Stalker 2 diye ayrı bir oyun olmayacak mıydı?
TheFoxsnow dedi: Remastered ı yapılıyor gelecek sene cıkacak bekle. Genişletmek için tıkla... O Stalker 2 diye ayrı bir oyun olmayacak mıydı?
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #5 Tyrant dedi: O Stalker 2 diye ayrı bir oyun olmayacak mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet devam oyunu, bende onu bekliyorum eskisine grafik modu kursam bile sarmayabilir beni. Çok ciddiymiş ortamı ben daha çok Fallout tarzı seviyorum. Yeni Stalkerda bir iki espri döner muhabbet arasında da ortamın gerginliğini alır.
Tyrant dedi: O Stalker 2 diye ayrı bir oyun olmayacak mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet devam oyunu, bende onu bekliyorum eskisine grafik modu kursam bile sarmayabilir beni. Çok ciddiymiş ortamı ben daha çok Fallout tarzı seviyorum. Yeni Stalkerda bir iki espri döner muhabbet arasında da ortamın gerginliğini alır.