Stalker Serisi mod ve Türkçe yama

cihan16

Kilopat
Yarın başlayacak olan Steam yaz indirimlerinde Stalker serisini almayı düşünüyorum. Oyunlar eski olduğu için 3 oyuna da modlar (grafik, animasyon vb.) Kurayım dedim. Hangi modları indirmemi tavsiye edersiniz?
Ek olarak: Modları kurduğum zaman Türkçe yamada sıkıntı olur mu? Türkçe yama olması benim için önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe yamaları bulabilidiniz mi 3 oyun içinde bu paketi bende almayı düşünüyorum.

Türkçe yamaları bulabilidiniz mi 3 oyun içinde bu paketi bende almayı düşünüyorum.
Shadow of Chernobyl Türkçe Yama

3 oyunu da aldım. İlk oyunu indirdim ve bu yamayı kurdum hocam. Yama kurulurken versiyon seçtiriyor (1.003 yada 1.005) bende oyunun sürümü 1.006 olmasına rağmen iki seçeneği de denedim oyun içi diyaloglar çevrildi fakat sinematik tarzı videolar var onlarda direkt altyazı çıkmıyor . Şuan başka bir oyun serisi oynuyorum diye çok ilgilenmedim. Düzgün bir yama bulursanız benimle de paylaşır mısınız?

Hocam paylaşmak isterim ama yama olmadığı için almaktan vazgeçtim açıkçası ve yamayı kurunca da oyun saçma sapan işler yapıyor bir oyunun da yaması yok sanırım o yüzden almaya gerek duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…