Stalklama hastalığından nasıl kurtulunur?

v1ncent

Hectopat
Stalk'ın ne olduğunu bilmeyenler için söyleyeyim, herhangi birinin profilini gizli gizli takip etmek demek ve ne yazık ki 1 aydır kurtulamıyorum bu illetten. Kız arkadaşımdan ayrılalı 2 ay oldu ve onu gram özlemiyorum, hatta tiksiniyorum. Fakat nedenini bilmediğim bir şekilde sürekli profiline bakasım geliyor. Profiline bakarak neyi görmek istiyorum, onu da bilmiyorum. Ne zaman baksam birilerini takibe alıyor ve canım sıkılıyor. Bir ton video izledim fakat etkileri çok kısa sürdü. Sabahtan beri kendimi tuttum ve bakmıyorum fakat kimleri takibe aldı diye de çok meraklanıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Stalk'ın ne olduğunu bilmeyenler için söyleyeyim, herhangi birinin profilini gizli gizli takip etmek demek ve ne yazık ki 1 aydır kurtulamıyorum bu illetten. Kız arkadaşımdan ayrılalı 2 ay oldu ve onu gram özlemiyorum, hatta tiksiniyorum. Fakat nedenini bilmediğim bir şekilde sürekli profiline bakasım geliyor. Profiline bakarak neyi görmek istiyorum, onu da bilmiyorum. Ne zaman baksam birilerini takibe alıyor ve canım sıkılıyor. Bir ton video izledim fakat etkileri çok kısa sürdü. Sabahtan beri kendimi tuttum ve bakmıyorum fakat kimleri takibe aldı diye de çok meraklanıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Hocam bu durum benim de başıma gelmişti. Zamanla kendiliğinden geçiyor. Bir süre sonra o tiksindirici profile girmek istemiyorsunuz. Kendinizi zamana bırakın ve canınızı sıkmayın. En kötü birkaç hafta platformlardan uzak durabilirsiniz.

Özlemiyor tiksiniyor olabilirsiniz çünkü ayrılığı hazmedemediniz. O yüzden de sürekli stalklamak istiyorsunuz.
Bu durumlarda karşı tarafın mutlu olmamasını diler insanlar genelde. Sebep bence bu. Zamanla da geçer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı