thefycaddyfull Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 650W güç kaynağı alacağım. Mahalle bilgisayarcısından aldığım güç kablusu yeterli olur mu yoksa tüm güç kabloları farklı watt desteği mi sunuyor.
650W güç kaynağı alacağım. Mahalle bilgisayarcısından aldığım güç kablusu yeterli olur mu yoksa tüm güç kabloları farklı watt desteği mi sunuyor.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 24 Temmuz 2023 #2 Alacağın ürünün linkini atar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS thefycaddyfull Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #3 armas dedi: Alacağın ürünün linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... RAMPAGECarisma Mesh Rainbow Fanlı MidT ATX Gaming Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Carisma Mesh Rainbow Fanlı MidT ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGECarisma Mesh Rainbow Fanlı MidT ATX Gaming Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Carisma Mesh Rainbow Fanlı MidT ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Artı 0 Eksi
armas dedi: Alacağın ürünün linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... RAMPAGECarisma Mesh Rainbow Fanlı MidT ATX Gaming Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Carisma Mesh Rainbow Fanlı MidT ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGECarisma Mesh Rainbow Fanlı MidT ATX Gaming Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Carisma Mesh Rainbow Fanlı MidT ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 24 Temmuz 2023 #4 Kasayla beraber güç kablosu da gelir muhtemelen. Artı 0 Eksi
KS KS thefycaddyfull Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #5 armas dedi: Kasayla beraber güç kablosu da gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Sipariş vermedim direk bayiiden aldım yarın sistem montajı yapıp vericekler yinede gelir mi Artı 0 Eksi
armas dedi: Kasayla beraber güç kablosu da gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Sipariş vermedim direk bayiiden aldım yarın sistem montajı yapıp vericekler yinede gelir mi
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 24 Temmuz 2023 #6 Hazır sistem mi aldın? Tam detayları belirtmiyorsun, hazır sistem aldıysan zaten normalde PSU'lardan kablo çıkar, çıkmasa da adamlar kablo koyar. Artı 0 Eksi
Hazır sistem mi aldın? Tam detayları belirtmiyorsun, hazır sistem aldıysan zaten normalde PSU'lardan kablo çıkar, çıkmasa da adamlar kablo koyar.
KS KS thefycaddyfull Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #7 armas dedi: Hazır sistem mi aldın? Tam detayları belirtmiyorsun, hazır sistem aldıysan zaten normalde PSU'lardan kablo çıkar, çıkmasa da adamlar kablo koyar. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem aldım Artı 0 Eksi
armas dedi: Hazır sistem mi aldın? Tam detayları belirtmiyorsun, hazır sistem aldıysan zaten normalde PSU'lardan kablo çıkar, çıkmasa da adamlar kablo koyar. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem aldım