canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 30 Ocak 2013 #1 Bildiğiniz gibi Windows'un klasik bir klasör görüntüsü var. Ben bunu değiştirmek istiyorum. İstediğim simgeyi indirdikten sonra ne yapmalıyım ? (Tek tek değil. Tamamını.) Ve birde sabit disk simgesini nasıl değiştirebilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2013
Bildiğiniz gibi Windows'un klasik bir klasör görüntüsü var. Ben bunu değiştirmek istiyorum. İstediğim simgeyi indirdikten sonra ne yapmalıyım ? (Tek tek değil. Tamamını.) Ve birde sabit disk simgesini nasıl değiştirebilirim ?
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 30 Ocak 2013 #2 Bence uğraşma çünkü Registry'de değişiklik yapıyorsun. Windows 7 Drive Icon Changer by ~FunnyFriend2010 on deviantART Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2013
Bence uğraşma çünkü Registry'de değişiklik yapıyorsun. Windows 7 Drive Icon Changer by ~FunnyFriend2010 on deviantART
Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 31 Ocak 2013 #3 Kayıt defterinde değişiklik yaptığın için önerilen bir şey değildir. Bence dursun derim ama klasör arka plan eklemek istiyorsan ekleyebilirsin. Güzel oluyor. Burada göründüğü gibi tabi ben bu bilgisayarda XP kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2013
Kayıt defterinde değişiklik yaptığın için önerilen bir şey değildir. Bence dursun derim ama klasör arka plan eklemek istiyorsan ekleyebilirsin. Güzel oluyor. Burada göründüğü gibi tabi ben bu bilgisayarda XP kullanıyorum.