veLox
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar bu pazar LGS'ye girdim ve diğer giren arkadaşlara da geçmiş olsun. Afyonkarahisar'da yaşıyorum il genelinin sınavı geçen senelere göre (2023 dahil) iyi geçmemiş ve normalde 8-9 tane LGS birincisi çıkan Afyon'da sadece 3 tane birinci çıktı. Genelde girenler Türkçe ve Fende zorlanmış ve çoğunluk ikisinden de 5-6 yanlış yapmış. Benim sorum şu: İnsanların Türkçe ve Fende zorlandığı, yapamadığı veya yanlış yaptığı soruların hepsini doğru yaptım (Türkçenin 1 sorusu hariç) toplam 70 netim 417 de puanım oluyor. Normalde bu net ve puanla %7,%6 dilime giriliyor. Standart sapma sayesinde yüzdeliğim gerçekten yükselir mi? Artık genelden çok il yüzdeliğine bakılıyormuş bu konu hakkında bilgi sahibi olan veya standart sapma sayesinde geçmiş LGS'lerde avantaj kazananlar varsa bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü gerçekten 1 yılımı bu sınav için heba ettim güzel de çalıştığımı düşünüyorum denemelerde 430'un altına çok düşmezdim bu LGS saçma olduğu için böyle oldu kafama takmış durumdayım asla eğlenemiyorum yaptığım şeylerden zevk alamıyorum en kötü şuraya girerim dediğim okul (Afyon Lisesi) bile ucu ucuna tutuyor. Çok uzun yazdım kusura bakmayın
)