Bizzat defalarca deneme yanılma yoluyla gördüm ki driver booster, driver pack solution, driver easy gibi programlar ile sistemi güncelleştirmemden sonra mavi ekran hataları mı dersin yoksa anlık sistem donmaları, takmı dersin ne ararsan vardı. En temizi temiz bir windows 10 sonrası windows update güncellemeleri sonrası ekran kartı ve realtek sürücüsünü güncelledim o saydıklarımdan hiçbiri olmadı.
PCI\VEN_8086&DEV_1C02&SUBSYS_844D1043&REV_05
PCI\VEN_8086&DEV_1C02&SUBSYS_844D1043
PCI\VEN_8086&DEV_1C02&CC_010601
PCI\VEN_8086&DEV_1C02&CC_0106
Bu konu haricinde bir sorum daha olacak sizlere;
İnternet bağlantısı olduğu halde bilgisayarımda sık sık internet kopması yaşıyorum sorun gider yapınca veya bağlantıyı koparıp tekrar bağlanınca çözülüyor fakat kalıcı bir çözüm değil.
Bizzat defalarca deneme yanılma yoluyla gördüm ki driver booster, driver pack solution, driver easy gibi programlar ile sistemi güncelleştirmemden sonra mavi ekran hataları mı dersin yoksa anlık sistem donmaları, takmı dersin ne ararsan vardı. En temizi temiz bir windows 10 sonrası windows update güncellemeleri sonrası ekran kartı ve realtek sürücüsünü güncelledim o saydıklarımdan hiçbiri olmadı.
Merhaba Wi-Fi sorunun için yazıyorum. Benim de benzer problemim oldu. İlk açılışta, yeniden başlatma sonrasında veya uzun süre boşta bekleyince Wi-Fi bağlantısı kesik oluyordu. Güç ayarlarından kablosuz bağdaştırıcı ayarlarını yüksek performansa alınca düzeldi. Kontrol etmeni öneririm.
Merhaba Wi-Fi sorunun için yazıyorum. Benim de benzer problemim oldu. İlk açılışta, yeniden başlatma sonrasında veya uzun süre boşta bekleyince Wi-Fi bağlantısı kesik oluyordu. Güç ayarlarından kablosuz bağdaştırıcı ayarlarını yüksek performansa alınca düzeldi. Kontrol etmeni öneririm. Eki Görüntüle 357881