Standart SATA AHCI vs AMD SATA Controller

Betaboy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, benim aygıt yöneticimde standart SATA/AHCI driverı vardı 2006'ya ait. Ben bunu AMD'yi seçerek 2015 sürümü yaptım ve adı AMD SATA Controller oldu.
Sizce hangisi daha iyi?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, AMD SATA Controller nasıl yükledin? Ekran kartına göre mi?

Bende mavi ekran hatası var çözümünü bulamadım. Acaba bu sürücü ile alakalı mı?
Chipset sürücüsünü Setup olarak kuramadığımdan dolayı mı bilemedim.

Açmış olduğum mavi ekran hatası konusu.
DPC Watchdog Violation Mavi ekran hatası

Son çıkan Chipset sürücüsünün kurulmadığı söyleniyor.
Chipset sürücüsü kurulmuyor

O yüzden sürücü dosyasını upload edip bana paylaşabilir misin? Çünkü, AMD'nin kendi sitesinden indirdiğim çalışmıyor.

Not: NVIDIA ekran kartı kullanıyorum.

@KoTeaM son çıkan chipset sürücüsü bozuk ben de yükleyemiyorum. Eğer işlemcin AMD ise aygıt yöneticisi-IDE ATA/ATAPI denetleyiciler-sürücü güncelleştir-sürücü yazılımı için bilgisayarımı TARA-C/AMD seç ordan alt klasörle birlikte-ileri de yüklerse yeniden başlat bilgisayarı.

"Windows 10 kullanan AMD 6 - 7 - 8 - 9 serilerini ve AM4, TR4 yonga setlerini temel alan masaüstü sistemleri varsayılan olarak Windows yüklü olarak gelen ve Microsoft tarafından sağlanan standart SATA AHCI denetleyicisi sürücüsünü kullanmalıdır. Bu yapılandırma çoğu depolama sürücüsüyle en iyi deneyimi sunar"

Altındaki başlıkta da SATA AHCI denetleyicisi 'AMD SATA controller' olan kullanıcıları roll back driver yapmaları ve Windows tarafından sağlanan standart SATA AHCI denetleyicisi kullanmaları konusunda uyarmışlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı