Çözüldü Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

WereBear

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayara format attıktan sonra aygıt töneticisinde Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı'nın yanında ünlem işareti vardı. Çift tıkladım açtım ve sürücüleri güncellemeye çalıştım fakat zaten güncelmiş. Kod 10 olarak gösteriliyor. Ne yapabilirim ?

Sürücünüzü güncelleyin. Donanımınız ile ilgili bilgi verin, bilmiyorsanız aida64 ile Ekran kartı, İşlemci, Anakart vb bileşenlerin modellerini yazın. Kullandığınız İşletim sistemi ve bitini de yazmayı unutmayın.
İmzanızda ki sistem ise Windows 8 kullanıyorsanız ekran kartınız uyumlu değil.

Öncelikle sürücü güncel ve imzamdaki sistem sorunum olan sistem değil. Bir şey daha söylemek istiyorum format atmadan önce ekran kartım AMD Radeon HD 6610M idi format attıktan sonra İntel Graphics 3000 olmuş. Acaba bilgisayara format attırdığımız yer ekran kartını mı değiştirdi yoksa formattan sonra 2.ekran kartı mı devreye girdi ? 2.ekran kartı devreye girdiyse ilkini nasıl devreye sokabilirim ? Özellikler ise :
Ekran Kartı : AMD Radeon HD 6610M idi ama şimdi İntel HD Graphics 3000 1760 MB
Anakart : Casper Nirvana(Öyle yazıyor aida64'te)

EDİT : Aida64'te baktım PC'nin 2 adet ekran kartı varmış. Şimdi ben AMD Radeon HD 6610M'yi nasıl devreye sokacağım ?

En iyisi Aida64 ile Rapor oluşturun verdiğiniz bilgiler yetersiz. Leptob'un altında A15 veya H36 gibi başlayan bir model var mı veya model olanın karşısında ne yazıyor? CN serisi de olabilir. Etiketlerde serial ve mac adresi hariç yazarsanız iyi olur.

Sorun çözüldü. Format attırdık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…