Standby delay is not specified defaulting to 0x1068 hatası

TurkishKnight

Kilopat
Daha fazla  
Niresh kurdum ama açılırken aşağıdaki resimlerdeki yazılar çıkıyor. Sanırım bu bi hata. Ayrıca bilgisayar donuyor, örneğin safaride yandexden bir dosya indirirken olsun klasör açmaya çalışırken olsun donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. Acaba bu sorunlarımın bir çözümü varmı? @Recep Baltaş

Ekran kartı olarak GeForce GTX 550 Ti ve anakartımda H77-DS3H kullanıyorum eğer daha detaylı sistem özellikleri gerekli ise windowsa geçip bakabilirim.

1. Takılma olayım yok şuan niresh kullanıyorum açılıyor ama bunlar dikkatımı çekti ve o yüzden sordum.
2. VGA ve DVI yı aynı anda kullanıyorum. VGA yı söktüm yine aynı hatalar var.
3. Dediğiniz sürümü kullandım ama appstoreden uygulama indiremedim ve önerdiğiniz çözüm işe yaramadı. Bu yüzden chamelon destekli niresh kullanıyorum. Sadece arasına klasöre veya uygulamarlada donma var sadece bu bana sorun oluyor. Nedeni ne olabilir? @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Niresh hackintoshdan değil mi? Neden destek vermediğini merak ettim açıkcası? Bende sitenizdeki sürümü kurdum ama applestorede hata aldım ve verdiğiniz yöntem ile çözemedim.

Binlerce konu var ve takip edemiyorum. Cevapta beni etiketlersen er ya da geç çözüme kavuşturuyorum.

• Niresh tavsiye etmiyorum. Bunun ilk nedeni Niresh'i yapan çocuğun bir Hintli olması. Biraz ırkçıyım, evet.
  • İkincisi, dağıtımındaki birçok şeyi iAtkos dağıtımlarından araklamış olması.
  • Üçüncüsü de sürümlerini güncel tutmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…