Tufkeyn Picopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 6700xt 16 Ram Cinsiyet Erkek Meslek Köle/ögrenci 1 Ağustos 2024 #1 Dün bilgisayarı uygulama açıkken kapattım. Sabah bir kalktım stanby mod hatası aldim. Kasa çalışıyor ışıklar geliyor monitöre görüntü gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2024
Dün bilgisayarı uygulama açıkken kapattım. Sabah bir kalktım stanby mod hatası aldim. Kasa çalışıyor ışıklar geliyor monitöre görüntü gelmiyor.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.662 Makaleler 5 Çözümler 72 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #2 Tufkeyn dedi: Dün bilgisayarı uygulama açıkken kapattım. Sabah bir kalktım stanby mod hatası aldim. Kasa çalışıyor ışıklar geliyor monitöre görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar galiba uyku modunda. Güç tuşuna basılı tutun kasadaki tuş.
Tufkeyn dedi: Dün bilgisayarı uygulama açıkken kapattım. Sabah bir kalktım stanby mod hatası aldim. Kasa çalışıyor ışıklar geliyor monitöre görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar galiba uyku modunda. Güç tuşuna basılı tutun kasadaki tuş.
Tufkeyn Picopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 6700xt 16 Ram Cinsiyet Erkek Meslek Köle/ögrenci 1 Ağustos 2024 #3 GeForce GTX 1060 dedi: Bilgisayar galiba uyku modunda. Güç tuşuna basılı tutun kasadaki tuş. Genişletmek için tıkla... İse yaramıyor ya sabahtan beri uğraşıyorum.
GeForce GTX 1060 dedi: Bilgisayar galiba uyku modunda. Güç tuşuna basılı tutun kasadaki tuş. Genişletmek için tıkla... İse yaramıyor ya sabahtan beri uğraşıyorum.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.662 Makaleler 5 Çözümler 72 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 Tufkeyn dedi: İse yaramıyor ya sabahtan beri uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında sıkıntı olabilir mi hocam. Ama bence uyku modundadır. Standby hata değil.
Tufkeyn dedi: İse yaramıyor ya sabahtan beri uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında sıkıntı olabilir mi hocam. Ama bence uyku modundadır. Standby hata değil.
Tufkeyn Picopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 6700xt 16 Ram Cinsiyet Erkek Meslek Köle/ögrenci 1 Ağustos 2024 #5 GeForce GTX 1060 dedi: Ekran kartında sıkıntı olabilir mi hocam. Ama bence uyku modundadır. Standby hata değil. Genişletmek için tıkla... Evet uyku modunda zaten ama çıkamıyorum uyku modundan.
GeForce GTX 1060 dedi: Ekran kartında sıkıntı olabilir mi hocam. Ama bence uyku modundadır. Standby hata değil. Genişletmek için tıkla... Evet uyku modunda zaten ama çıkamıyorum uyku modundan.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.662 Makaleler 5 Çözümler 72 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #6 Tufkeyn dedi: Evet uyku modunda zaten ama çıkamıyorum uyku modundan. Genişletmek için tıkla... RAM'de sıkıntı olabilir mi?
Tufkeyn dedi: Evet uyku modunda zaten ama çıkamıyorum uyku modundan. Genişletmek için tıkla... RAM'de sıkıntı olabilir mi?
Tufkeyn Picopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 6700xt 16 Ram Cinsiyet Erkek Meslek Köle/ögrenci 1 Ağustos 2024 #7 GeForce GTX 1060 dedi: RAM'de sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kasada hiçbir sorun olamaz 4 gün önce tüm bakımını yaptım ve temizledim neden oldu bilmiyorum ama çok sıkıcı bir durum.
GeForce GTX 1060 dedi: RAM'de sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kasada hiçbir sorun olamaz 4 gün önce tüm bakımını yaptım ve temizledim neden oldu bilmiyorum ama çok sıkıcı bir durum.
Muhammed _ Yıldız Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #8 Tufkeyn dedi: Kasada hiçbir sorun olamaz 4 gün önce tüm bakımını yaptım ve temizledim neden oldu bilmiyorum ama çok sıkıcı bir durum. Genişletmek için tıkla... Bendede aynı hata alıyom çözebildiniz sorunu
Tufkeyn dedi: Kasada hiçbir sorun olamaz 4 gün önce tüm bakımını yaptım ve temizledim neden oldu bilmiyorum ama çok sıkıcı bir durum. Genişletmek için tıkla... Bendede aynı hata alıyom çözebildiniz sorunu
Tufkeyn Picopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 6700xt 16 Ram Cinsiyet Erkek Meslek Köle/ögrenci 5 Eylül 2024 #9 Muhammed _ Yıldız dedi: Bende de aynı hata alıyorum çözebildiniz sorunu. Genişletmek için tıkla... Türkçe konuşur musun?
Muhammed _ Yıldız dedi: Bende de aynı hata alıyorum çözebildiniz sorunu. Genişletmek için tıkla... Türkçe konuşur musun?