Standlı mikrofon almak istiyorum ve 4 bin TL bütçem var. Aklımda "Fifine A6T" modeli var ama birkaç yerde gördüğüm kadarıyla arkadaki sesleri alıyormuş. Kullanan varsa deneyimlerini almak isterim. Kullanım amacım sadece arkadaşlarım konuşmak yayın açma gibi durum yok yani. Önerileriniz bekliyorum.
Fifine A6V ve a6t aynıdır sadece standları farkı bu yüzden fiyat fark çok. Evet arkadaki sesleri çok fazla alıyor bu da sesleri ne kadar temiz ve güzel aldığını gösterir. Bir ton gürültü engelleyici yazılım ve program var bunlarla çok kolay arka plan seslerini bastırabiliyorsun. A6V modelini 5 yıldır kullanıyorum, açıkçası kullandığım en güzel mikrofon fiyatına göre muazzam bir performansı var. Abartmıyorum 2 adet daha evde dolabın üzerinde yedekte Fifine A6V modeli duruyor.
Fifine A6V ve a6t aynıdır sadece standları farkı bu yüzden fiyat fark çok. Evet arkadaki sesleri çok fazla alıyor bu da sesleri ne kadar temiz ve güzel aldığını gösterir. Bir ton gürültü engelleyici yazılım ve program var bunlarla çok kolay arka plan seslerini bastırabiliyorsun. A6v modelini 5 yıldır kullanıyorum, açıkçası kullandığım en güzel mikrofon fiyatına göre muazzam bir performansı var. Abartmıyorum 2 adet daha evde dolabın üzerinde yedekte Fifine A6V modeli duruyor.