Standoff 2 60 FPS'te takılı kalıyor

İşletim sistemi
Android

Bayro0303

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. Konu hakkında en ufak bilgisi olanlar bile cevap verirse çok mutlu olurum. Cihazım Redmi Note 13, oyun ise standoff 2. cihazım 80-90 FPS alabilir. Ancak konu FPS düşüklüğü değil oyun 60 FPS'de takılı kalıyor oyun ayarlarından sınırı 120 yaptım, ekran yenileme hızı 120Hz. Telefon ve oyun güncel ancak yine de 60 FPS takılı.

Pil tasarrufunu açıp kapatınca 120 olacaktır, ama ekranı kapatınca ve oyundan çıkınca yeniden 60 olacaktır. Her seferinde bununla uğraşamam dersen kalıcı olarak 120 FPS yapma yolunu söyleyebilirim.

Söyler misin lütfen reis?

Play Store'den setedit uygulamasını indireceksin. Uygulamanın izinlerini verdikten sonra aşağı inip user_refresh_rate yazan ayarı bulup tıkla. Edit Value yazana tıklayıp oraya 1 yazıcaksın kaydedip uygulamadan çıkcaksın. Sadece standoff değil tüm oyun ve uygulamalarda 120 Hz aktif eder bu ayar.

Ekranı 60Hz'e düşürüp pil ve performans uygulamasının verilerini temizleyin, daha sonra ekranınızı tekrardan 120Hz yapıp oyuna girin. Tek sefer çalışır.

Tamam, deneyeceğim.

Play Store'den setedit uygulamasını indireceksin. Uygulamanın izinlerini verdikten sonra aşağı inip user_refresh_rate yazan ayarı bulup tıkla. Edit Value yazana tıklayıp oraya 1 yazıcaksın kaydedip uygulamadan çıkcaksın. Sadece standoff değil tüm oyun ve uygulamalarda 120 Hz aktif eder bu ayar.

Tamamdır, eğer sorunu çözülmezse en son bunu yapacağım, teşekkürler.

geliştirici seçeneklerinde "Oyunlar da varsayılan kare hızını devre dışı bırak" diye bir seçenek gördüm bence etkinleştirin. (HyperOS 2.0, Poco F6)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-06-17-20-03-17-715_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2025-06-17-20-03-17-715_com.android.settings-edit.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 52

Technopat Haberler

Geri
Yukarı