xMoonTR Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, müttefik maçı atıyordum oyundan çık gir yaptım ve bu hatayı aldım 1 gündür giriş yapamıyorum. Dosya Ekleri Screenshot_2024-01-15-17-47-45-959_com.facebook.katana.jpg 70,7 KB · Görüntüleme: 101
Merhaba arkadaşlar, müttefik maçı atıyordum oyundan çık gir yaptım ve bu hatayı aldım 1 gündür giriş yapamıyorum.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #2 xMoonTR dedi: Merhaba arkadaşlar, müttefik maçı atıyordum oyundan çık gir yaptım ve bu hatayı aldım 1 gündür giriş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Facebook uygulaması yüklü mü?
xMoonTR dedi: Merhaba arkadaşlar, müttefik maçı atıyordum oyundan çık gir yaptım ve bu hatayı aldım 1 gündür giriş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Facebook uygulaması yüklü mü?
xMoonTR Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #3 Evet yüklü Facebook'ta sıkıntı vardır diye sildim tekrar yükledim hemde
tahq44 Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #4 xMoonTR dedi: Merhaba arkadaşlar, müttefik maçı atıyordum oyundan çık gir yaptım ve bu hatayı aldım 1 gündür giriş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yetkililer sunucularından sorunun cozulmesi için çalıştıklarını açıkladı dostum aynı şekilde bende 2 gündür giremiyorum oyuna.
xMoonTR dedi: Merhaba arkadaşlar, müttefik maçı atıyordum oyundan çık gir yaptım ve bu hatayı aldım 1 gündür giriş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yetkililer sunucularından sorunun cozulmesi için çalıştıklarını açıkladı dostum aynı şekilde bende 2 gündür giremiyorum oyuna.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #5 xMoonTR dedi: Evet yüklü Facebook'ta sıkıntı vardır diye sildim tekrar yükledim hem de Genişletmek için tıkla... Facebooğun kaldırın muhtemelen tarayıcı ile giriş isteyecektir yine olmuyorsa arkadaşın dediği gibi oyun kaynaklıdır güncellemeyle düzelir.
xMoonTR dedi: Evet yüklü Facebook'ta sıkıntı vardır diye sildim tekrar yükledim hem de Genişletmek için tıkla... Facebooğun kaldırın muhtemelen tarayıcı ile giriş isteyecektir yine olmuyorsa arkadaşın dediği gibi oyun kaynaklıdır güncellemeyle düzelir.