PoentraX Femtopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #1 Standoff 2 hesabımı ana emailime bağlamıştım fakat şimdi hesabımı satmak istiyorum. Yan mail açtım. Standoff 2 hesabımı yan maile nasıl geçireceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2024
Standoff 2 hesabımı ana emailime bağlamıştım fakat şimdi hesabımı satmak istiyorum. Yan mail açtım. Standoff 2 hesabımı yan maile nasıl geçireceğim?
H hamiltonfedaisi Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 880 Çözümler 7 11 Aralık 2024 #2 PoentraX dedi: Standoff 2 hesabımı ana emailime bağlamıştım fakat şimdi hesabımı satmak istiyorum. Yan mail açtım. Standoff 2 hesabımı yan maile nasıl geçireceğim? Genişletmek için tıkla... Böyle bir yöntem yok diye biliyorum. Ama hesabı boş bir Facebook hesabına bağlayıp facebook hesabıyla satarsanız belki olabilir. Ama ne kadar güvenli olur bilemiyorum. Artı 0 Eksi
PoentraX dedi: Standoff 2 hesabımı ana emailime bağlamıştım fakat şimdi hesabımı satmak istiyorum. Yan mail açtım. Standoff 2 hesabımı yan maile nasıl geçireceğim? Genişletmek için tıkla... Böyle bir yöntem yok diye biliyorum. Ama hesabı boş bir Facebook hesabına bağlayıp facebook hesabıyla satarsanız belki olabilir. Ama ne kadar güvenli olur bilemiyorum.