Standoff 2 isimden dolayı ban yenir mi?

İşletim sistemi
Android

ayberk2310ofpc

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 gb ram 120 gb hikvision c100 sata 3 ssd intel core i5 2430m 2.40 ghz intel hd graphics 3000
Meslek
pc
Arkadaşlar standoff 2'den isimden ban yer miyim ya da profil resminden (hi**ler) ve logosu var.

Yaşlandım galiba...

Ben de gençken çok farklı, biraz da protest imgeler veya görseller kullanırdım internette. Ancak kullandıklarımın hiç biri bu tür faşist bir zihniyete ait değildi. Silah, kan, kurukafa... Bunlarda sıkıntı yok aslında, yaş gereği olması gayet normal bile.

Gençsiniz, kanınız kaynıyor; bu harika bir şey! Ancak gelgelelim milyonlarca insanın katili olan bir yapılanmanın / kurumun bayrağını kendinizi tanımlamak için kullanmanız bana biraz üzücü geldi. Naziler; Yahudi, Polonyalı, çingene gibi millet veya toplulukları değil Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını veya sizin gönül bağı kurduğunuz bir topluluğu yok etmek için uğraşsa ve bir miktar başarılı olsa ne olurdu? Ve birileri sizin atalarınızı katleden kurumun fotoğrafını avatar olarak koysa ne olurdu? Ne hissederdiniz dedenizi canlı canlı yakan bir kurumun bayrağını görünce misal?

Bunlar inanıyorum zamanla oturacak. Ancak empati çok önemli bir kavram ve bunun üzerine biraz düşünmenizi naçizane tavsiye ederim.
Bununla ilgili daha önce bir konu okumuştum hemen bulup alıntılayım dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı