Diğer Stanley Quick Flip 1.06 lt Termos 1099 TL

"Stanley Klasik Trigger Action Termos Bardak" olan modelini kullanıyorum çok memnunum ama büyükmüş yine de marka tavsiye edilir. Atam bile stanley kullanıyordu.

Uyanıklar kargoyu ücretli yapmış :) ama yinede %5 kuponla 1039 tl'ye geliyor. Turkuaz ve açık turuncu renkler.

Ara ara bu fiyatlara düştüğüne denk geliyorum Stanley kullanıcısı olarak, bu yüzden indirim yok demiştim ama ihtiyacı olan varsa alsın tabi. Banka kampanylarıyla 1000 tl üstüne 100 tl felan puan da gelebilir.

1724419888451.png

Uyanıklar kargoyu ücretli yapmış :) ama yine de %5 kuponla 1039 TL'ye geliyor. Turkuaz ve açık turuncu renkler.

Ara ara bu fiyatlara düştüğüne denk geliyorum stanley kullanıcısı olarak, bu yüzden indirim yok demiştim ama ihtiyacı olan varsa alsın tabii. Banka kampanylarıyla 1000 TL üstüne 100 TL falan puan da gelebilir.

Eki Görüntüle 2291770

Teşekkür ederim hocam.

Uyanıklar kargoyu ücretli yapmış :) ama yine de %5 kuponla 1039 TL'ye geliyor. Turkuaz ve açık turuncu renkler.

Ara ara bu fiyatlara düştüğüne denk geliyorum stanley kullanıcısı olarak, bu yüzden indirim yok demiştim ama ihtiyacı olan varsa alsın tabii. Banka kampanylarıyla 1000 TL üstüne 100 TL falan puan da gelebilir.

Eki Görüntüle 2291770

Hocam bende %5 indirim yok neden olabilir?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı