Stanley termoslar orijinal mi?

M1sterXeq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Stanley termos arıyordum. Amazon'da bu ürünlere denk geldim. Fiyatları normale göre bayağı ucuz. Orijinal mi ve ömür boyu garantili olup olmadıklarını nasıl anlayabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• STANLEY The Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos 1,06 L, Turuncu _ Amazon.com.tr_ Mutfak - Google...png
    STANLEY The Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos 1,06 L, Turuncu _ Amazon.com.tr_ Mutfak - Google...png
    330,5 KB · Görüntüleme: 60
  • STANLEY The Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos 1,06 L, Turuncu _ Amazon.com.tr_ Mutfak - Google...png
    STANLEY The Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos 1,06 L, Turuncu _ Amazon.com.tr_ Mutfak - Google...png
    313,6 KB · Görüntüleme: 50
Satıcısı Amazon olduğunda gönül rahatlığı ile alabilirsin. 1.9 litre olanı kullanıyorum ve gerçekten dünya bir numarası. Şu an o termostan çay içiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada ucuz gelmesinin sebebi bu günlerde Amazon üzerinde Stanley termos ürünlerinde indirim var

Satıcısı Amazon olduğunda gönül rahatlığı ile alabilirsin. 1.9 litre olanı kullanıyorum ve gerçekten dünya bir numarası. Şu an o termostan çay içiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada ucuz gelmesinin sebebi bu günlerde Amazon üzerinde stanley termos ürünlerinde indirim var.

Peki hocam neden farklı yerlerde satılıyorlar. İkisi aynı ürün değil mi ayrıca ömür boyu garanti nasıl yapılıyor?

Peki hocam neden farklı yerlerde satılıyorlar. İkisi aynı ürün değil mi ayrıca ömür boyu garanti nasıl yapılıyor?

Son düzenleme:

Farklı yerlerde neden satılmasın illaki satan olur.

Farklı yerlerde neden satılmasın illaki satan olur.

Ömür boyu garanti olayına inanmıyorum her türlü 2 yıldır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı