ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 20 Ekim 2023 #1 Sonunda star citizen oynayan oyuncular için türkçe yama çıkmış bulunmakta. Video linkini bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sonunda star citizen oynayan oyuncular için türkçe yama çıkmış bulunmakta. Video linkini bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ThePalace Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 5600 Gskill ram 48GB Asus Prime b560m-k Evga Rtx 3090 Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #2 İndirdim ama siyah ekran oluyor ne yaptıysam olmadı.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 24 Mayıs 2024 #3 ThePalace dedi: İndirdim ama siyah ekran oluyor ne yaptıysam olmadı. Genişletmek için tıkla... Nereden indirdiniz?
ThePalace dedi: İndirdim ama siyah ekran oluyor ne yaptıysam olmadı. Genişletmek için tıkla... Nereden indirdiniz?
ThePalace Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 5600 Gskill ram 48GB Asus Prime b560m-k Evga Rtx 3090 Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #4 Seninki YouTube'da link var ya o.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 24 Mayıs 2024 #5 ThePalace dedi: Seninki YouTube'da link var ya o. Genişletmek için tıkla... O eski sürüm hocam. Discord kanalı var. Bu video acıklamasından katılabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ThePalace dedi: Seninki YouTube'da link var ya o. Genişletmek için tıkla... O eski sürüm hocam. Discord kanalı var. Bu video acıklamasından katılabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ThePalace Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 5600 Gskill ram 48GB Asus Prime b560m-k Evga Rtx 3090 Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #6 Tamam.
gkhnzrsln Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #7 Güncellendi.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 18 Kasım 2024 #8 gkhnzrsln dedi: Güncellendi. Genişletmek için tıkla... Ayrıca Türk yapımı bir sosyal medya sayfası açılmış. www.starcitizensocial.com
gkhnzrsln dedi: Güncellendi. Genişletmek için tıkla... Ayrıca Türk yapımı bir sosyal medya sayfası açılmış. www.starcitizensocial.com
gkhnzrsln Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2025 #9 Star Citizen Türkçe Yama Çıktı! Sonunda star citizen oynayan oyuncular için türkçe yama çıkmış bulunmakta. Video linkini bırakıyorum. www.atmosfer.org
Star Citizen Türkçe Yama Çıktı! Sonunda star citizen oynayan oyuncular için türkçe yama çıkmış bulunmakta. Video linkini bırakıyorum. www.atmosfer.org
atmosfer.org Zeptopat Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2025 #10 Ben de atmosfer den star citizen türkçe yama indirdim kullanıyorum.