Star-e 2 raflı masa ve Lux fileli koltuk iyi mi?

Terreterra

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, masa ve koltuğa ihtiyacım var. Aşağıya iki tane adres koydum. Sizce alınır mı?
Not: Yerim olmadığı için genişlik olarak 100Cm'nin üstüne çıkamam. Koltuk konusunda ise kararsızım. Çok bütçem yok. Ayrıca ileriye dönük istiyorum çünkü şu anda dizüstü kullanıyorum fakat zamanı gelip satacağım ve masaüstü dizeceğim.

Star-e 2 Raflı Kütüphaneli Çalışma Masası 100x56 Cm Çam
Lüx Fileli Ofis Sandalyesi, Bilgisayar Koltuğu, Oyuncu Sandalyesi ,döner Sandalye

Merhaba, masa ve koltuğa ihtiyacım var. Aşağıya iki tane adres koydum. Sizce alınır mı?
Not: Yerim olmadığı için genişlik olarak 100Cm'nin üstüne çıkamam. Koltuk konusunda ise kararsızım. Çok bütçem yok. Ayrıca ileriye dönük istiyorum çünkü şu anda dizüstü kullanıyorum fakat zamanı gelip satacağım ve masaüstü dizeceğim.

Star-e 2 Raflı Kütüphaneli Çalışma Masası 100x56 Cm Çam
Lüx Fileli Ofis Sandalyesi, Bilgisayar Koltuğu, Oyuncu Sandalyesi ,döner Sandalye

Masa için bir şey diyemem ancak o sandalyenin hidroliği tekerlerin altından çıkıp zemine doğru gidiyor bu yüzden de boyu gitgide küçülüyor. Bir de arkanıza yaslanma alışkanlığınız varsa sırtının bağlantısı olan oturma yerinin altındaki metal bükülüp o hidroliğin üstüne baskı uyguluyor ve oturduğunuz gibi çökmenize sebebiyet veriyor. Net bir şekilde önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı